İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İki Domain 1tL'den satışta. Bankamatik.in | Mesajlar.in

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yetmissekiz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Domainin size kaldığı gün bilgilerinizi yollamanız gerekirdi, bu sizin hatanız. yetmissekiz nickli üyenin de aradan 2 hafta geçtikten sonra hiçbir iletişim kurmadan - trade vermesi yanlış. Kendisi online olunca konuyu okur, İyinet yönetimi olarak 3TL için ceza almanızı istemeyiz. Arkadaşın konuya gelmesini bekleyelim..

Hocam ben itrader vermedim, foruma girdim bi baktım adam bana -itrader vermiş. Direk size bildirdim. Daha sonra konuyada yazınca sinirlenip haklı olarak - itrader verdim.

Bolu Beyi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Hocam ben itrader vermedim, foruma girdim bi baktım adam bana -itrader vermiş. Direk size bildirdim. Daha sonra konuyada yazınca sinirlenip haklı olarak - itrader verdim.

Lütfen aranızda anlaşın, isterseniz msn den konuşun bu konuyu kilitleyelim ve - tradeleri silelim.

yetmissekiz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Lütfen aranızda anlaşın, isterseniz msn den konuşun bu konuyu kilitleyelim ve - tradeleri silelim.

Tamam hocam siz en iyisi beni banlayın forumdan sınırız, suçlu benim nasıl olsa, arkadaştanda özür dilerim.

Ekleme: Hocam + olarak bu r10 üyeliğim, bakın herhangi birşey varmı !

http://www.r10.net/members/45136-yetmissekiz.html

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
İhale kalırsa satışı başlatan pm atar. 3 TL için de konuyu büyütmeye gerek yok. Domaini devredin arkadaşa arkadaş ödemesini yapsın ve konu kapansın. Hatta ikinize 5TL ben yollayım... Ancak 3-5 lira için - itrade geçmek ayıptır.

yetmissekiz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
İhale kalırsa satışı başlatan pm atar. 3 TL için de konuyu büyütmeye gerek yok. Domaini devredin arkadaşa arkadaş ödemesini yapsın ve konu kapansın. Hatta ikinize 5TL ben yollayım... Ancak 3-5 lira için - itrade geçmek ayıptır.

Hocam sizin yaptığınız kadar büyük terbiyesizlik mi var !! Ne demek ben size 5 lira yolluyum !! Çocuk mu var karşınızda. Nasıl küçümsersiniz bizi(beni) !! Ayıptır yaptığınız. Ayıppp! Dilencimi var karşınıda, böyle bi forum değildi burası !

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
Sizi küçümsemek değildi o. Mesajımı yanlış anlamışsınız belli ki. Kusuruma bakmayın yanlış anlaşılmaya sebep verecek şekilde yazdığım için. Demek istediğim böylesi ufak meblağlar için -trade hatta trade kullanmak saçma. Tekrar özür dilerim yanlış anlaşılma için.

yetmissekiz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Sizi küçümsemek değildi o. Mesajımı yanlış anlamışsınız belli ki. Kusuruma bakmayın yanlış anlaşılmaya sebep verecek şekilde yazdığım için. Demek istediğim böylesi ufak meblağlar için -trade hatta trade kullanmak saçma. Tekrar özür dilerim yanlış anlaşılma için.

estağfurullah, ben arkadaşdan şikayetci değilim, lütfen konu kilitlensin.

floppy

1
İyinet Üyesi
Reaction score
7
İkiniz de alım-satım işini takip etmemişsiniz, bir de İYİNET Yöneticilerini oyalıyorsunuz. Konuyu kapatıyorum, üyeleri de spam'den dolayı 1'er günlüğüne uzaklaştırıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.