İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İki Resim Arasındaki Tek Fark

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Bu konuya bi msj daha yaz sende uyarı alıcaksın sanırım.
Bende böylece banlanıcam.

trickster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
reklam verdiği yere laf attım ya hemen sarı kartı yemişim :)

ne olacak haliniz kendinizi bulunmaz hint kumaşı zannediyorsunuz :)

hocam çok haklısın. Yazılı ve sesli basın kuruluşlarıda aynı haltı yiyor. Örneğin bir dergiye reklam veriyorsun senin hakkında hiç bir zaman kötü bir şey yazmaz hatta adamalrı biraz zorladığın durumda firman hakkında olumlu makaleler bile yazıyorlar bunu yaşadım.

Demekki olayı çözdüm ben, iyinet foruma 10ytl verip bi text reklam verecez sonrasında Türkiye'de 100mbit hattı 10YTL veriyorum diyip reklam yapıcam bana karşı yazı yazanlarıda sarı kartla karşılayacak forum yönetimi.

Tabi şimdi durum belli. Bu yazıyı okuyan yönetimde ya kırmızı kartı verecek yada komple engelleyecek ben olsam engellerdim doğrusu. Eğer bir yerde haksız rekabet ve eşitsizlik, ticari ayıp varsa ozaman orda demkrasi ve bilgi paylaşımı yoktur. Ben bu forumu bilgi paylaşaımı yapabilirz demokratik düşüncelerle birbirimizden bir şeyler öğrenebiliriz diye kayıt oldum.

saygılar....

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.