İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ikobo hakkında acil yardım !!!

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar ikobo kullanıyorum hesabımda para var ama verified nasıl olacağım çözemedim lütfen yardım eder misiniz.ikobo kullananlar açıklayabilir mi eski başlıklara baktım ama pek tam bilgi verilmemiş

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
verified dan kastın nedir? aylık çekme limitini mi yükselteceksin?

sepya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
verified güvenli anlamında. Yani kredi kartı tanımlaması yapmamış. Hesap için bilgileri verilen şahsın gerçek olduğunu nasıl anlayacaklar başka.... Mutlaka yardım konularında vardır. Eminim bu da paypal gibidir....

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
parayı çekmek için verified olman gerekmiyor. ikard yollat adresine atmden çek parayı ;)

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ikobo

ya i kart ı adresime yollatmak için verified olmam gerekiyor galba nasıl yapacağımı bilen yok mu arkadaşlar yardım ya lütfen ikobodan daha önce para alan yok mu?

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben aldım da verified ol falan diye kastırmadı 10$ kadar bi para kesip şıp diye yolladı. kolpa DHL 2 günde gelmesi gereken kartı 7 günde getirdi.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.