İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ilan scpriti lazım

srsrx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaslar bu PHP Classifieds scpritini indiremedim bulamadım sitesinden indirmek istiyorum lisans diyor elinde saglam bi linkte olan varsa verebilirmi ya cok acil lazım ialn spriti hem türkce hemde benim için suan ideal bana
PHP Classifieds lazım elinde olan varsa saglam bi linke yükleyip yolayabirmi

thescq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
marezmi talep ediyorsunuz ! ben mi yanlıs anladım

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
%99,9 gibi kesine yakın bir ihtimalle o dediğinizden talep ediyor arkadaş.

sizce bu forum, bu tarz linklerin yayınlandığı ve paylaşımların yapıldığı bir foruma mı benziyor ?

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Benim düşündüğüm iki nokta var bu konu hakkında. Ya bu kişiyi aramıza kazandırmak bilinçlendirmek. Lisanssız , illegal ürün kullanmasının sunucusundan kariyerine gelecegine olan zararlarını söylemek.

Veya bu uyarımızı dikkate almıycak şekilde davranması halinde ona gerekli cezayı uygulamak.

Bu tür durumlarda ne yapılacağını iyi bilen biriyim yalnız nereye kadar banlayabiliriz ki ? veya Nereye kadar uyarabiliriz ? Birazda öğretelim biraz da bilgilendirelim eğitelim diyorum. Tabi ki isterlerse ?.

Diğer üye arkadaşlarında görüşlerini almak isterim.

Miller

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@thescq
@yagmayok
@sepulchral

hassasiyetinizi anlamakla birlikte bu kez yanılıyorsunuz :) arkadaşın aradığı script yakın zamana kadar ücretsizdi. Eski sürümü hala daha ücretsiz. Ancak ayrıca pro sürümü vardı ve o pro sürümü war*z forumlarında dağıtıldığı için üretici firma artık free versiyonu geliştirmeme ve dağıtmama kararı aldı.
Arkadaş elinde olan varsa eski sürümü istiyor sadece. Bende vardı ama formatta kaybettim. Bir sitede kurulu şekilde var ama onu o kadar çok karıştırdım ki zipleyip versem işine yaramaz.
Zaten üreticisi tarafından daha önce dağıtılmış bir scripti istemek herhalde forum kurallarına aykırı değildir.

Ek:
Pro sürümle free sürüm arasında da zerre fark yoktu aslında. Şirket sadece "bireysel" kullanıcılarla "commercial" kullanıcıları ayırmak için öyle bir şey yapmıştı.

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
@Miller , Görüşlerim genel olarak algılıyabilir arkadaşlar :). Teşekkürler aydınlattığın içinde konuyu.

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Ücretsiz versiyonu da olması lazım - bazı kısıtlamalar yada alttaki copyright karşılığında siteyi iyice karıştırmanı öneririm... Yada PHP classifieds ın eski versiyonları ücretsiz olabilir onları aramayı dene.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Bunu bilmiyordum. Öğrenmiş olduk. Bilgilendirme için teşekkürler Miller.

sepulchral evet bu gibi durumlarda banlamak bir çözüm olmaz. Ancak bu gibi istekler altında açılan konular üzerinde bu bilgilendirme amaçlı mesajlar yazmayalım. Eğer birisi warz script istekte bulunuyorsa o konu üzerinde bunu tartışmayalalım. Eğer bu şekilde bir yöntem izlersek her istekte bulunan için ayrı ayrı anlatmamız gerekir. Buda google da warz aramalarında forum.iyinet'in de gözükmesine neden olur.

Bunun yerine anladığım kadarı ile bu konuda bilgilisin. O zaman bu konu ila alakalı (Bilgilendirme) güzel bir makale yazarsan ve bu konu da ilgili bölüm altında sabitlenirse bu tarz isteklere sahip olan konular silinir ve bilgilendirme için arkadaş o konuya yönlendirilir...

Nacizane fikrim...

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
kendine özel bir script arıyorsan çok kısa sürede bitirmek üzere olduğum bir tane var :) pm atarsan görüşe biliriz.

256renk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sıfırdan yazılması ıstıorsanız pm ile ulaşın bana.

srsrx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaslar mareze düşmüs bir scpriti istemiyorum ücretsiz copyrigh silmeden siteyi ücretsiz kullanabilicegimi duymustum o yüzden istiyorum varsa elinde olan bi zahmet paylassın

forsercenk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ilan scripti ile ilgili

arkadaslar bu PHP Classifieds scpritini indiremedim bulamadım sitesinden indirmek istiyorum lisans diyor elinde saglam bi linkte olan varsa verebilirmi ya cok acil lazım ialn spriti hem türkce hemde benim için suan ideal bana
PHP Classifieds lazım elinde olan varsa saglam bi linke yükleyip yolayabirmi

ilan scripti ile ilgili sizinle görüşmek istiyorum
msn adresim : [email protected]

Fuchs

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaslar benimde bir ilan scriptine ihtiyacim var.Parali veya parasiz.İnternette bildiginiz guzel kaliteli birsey varsa benimle paylasirsaniz cok sevinirim..

Simdiden Tesekkurler

Yusuf

...::LorD::...

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
istediğin ne tür ilan sitesi kariyer.net gibi iş ilanı ekleme başvuru tarzıysa yaptığım bir tane var referans olarak size gösterebilirim

detay için deste [at] omakbilisim.com adresini eklerseniz görüşebiliriz

Fuchs

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yok Yok kariyer.net gibi bisi deil. ikinci el ilanlarin olacagi bir site olacak..Bu tarz bir script lazim

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.