İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ilk sayfam

J

joker3

Misafir
Merhaba arkadaslar kendime yeni bir sayfa yapmaya basladim windows editorla ama bir seyi yapamiyorum yani nasil oldugunu bilmiyorum hani forumlarda 1,2,3 sayfa yazar istedigin sayfa numarasina basarsin o sayfaya gider bunu kendi sayfamada yapmak istiyorum nasil yapabilirim yardimci olursaniz cok sevinirim.

daRius

0
İyinet Üyesi
Reaction score
19
kendinize yaptığınız sayfayı neyle yapıyorsunuz ? statik bir html sayfasımı yoksa wordpress gibi bir sistem mi ?
wordpress tarzı hazırr bir sistem ise eklenti kullanacaksınız yok efendim html ise her sayfa sonuna link koyarsınız önceki ve sonraki diye bu şekilde yönlendirme yapabilirsiniz.

J

joker3

Misafir
Sayfami htmle yapiyorum önceki ve sonraki bana az geliyor sayfama gelen mesela 11. sayfa gitmek isterse 11 kere sonrakine basmasi gerekiyor bunu icin numarali istiyordum ama nasil oldugunu bilmiyorum:ağla:^^

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.