İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

illegal Sitede Adsense..

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Merhaba arkadaslar...
illegal bir sitede adsense reklamları olması normalmidir?
Anasayfada Ve alt sayfalarda var.. Url versemmi ? Vermesemmi? illegal oldugu icin vermeyeyim..
Zaten illegal yazan yerlere gelmesi gereken kelime yasak bir kelime :)

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
4milyar web sayfası var adamlar ne yapsın hangisini kontrol etsin :)
yakalarsa iptal eder hesabını.
Örnegin mp3 sitelerinin google reklamı koyması yasak ama bir sürü mp3 sitesi koyuyor.yakaladıklarının hesapları iptal ediliyor :D

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet haklısın ondan ben mp3 sitesiyle başvurduktan 3 hafta sonra kabul edildim ve yine ondan bu ay xx dolarlık kazancımı google onayladı. Ama adamlar sitemin mp3 sitesi olduğunu bilmiyordu dimi onaylarken sitemi. Sende haklısın tabi sende..

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Valla adamlar koymus. Dunden beri biraz arastirma yapıyorum. Yanlıs anlasılmasın google hakkında degil. Baska bir konuda ve illegal sitelere girmem gerekiyor. Su anda 2 sitede gordum..

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Telif hakkı yasalarına uygun davranma açısından, MP3, video, haber grubu ve resim sonuçları içeren web sayfalarında Google reklamları gösterilemez.

Sana onay vermiş olabilirler ama bir çok mp3 sitesi sahibi arkadaşım alamadı. :eek:

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
peki nasil yakaliyor google botu gezerken mi farkederse hemen kilitliyor hesabi ?
google botunun ziyareet sıklıgı nedir hangi mantikla hareket ediyor ki ?
suna bak way sanki matrix deyiz de botlarla savaşıyoz hehhe :)

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
google cache ile site boyutu birbirinden farklı ise google sitene daha sık gelir.
sık güncellenen sitere google daha çok gelir hergün gelir :rolleyes:
eger siteni sürekli güncelleyemiyorsan günlük degişen bir şeyler ekle ki sitenin boyutu sürekli degişsin :D

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
eger hergün degişecek birşey ekleyemem dersende siteni cache lemesin.
karşılaştıracak bir cache olmadıgından daha sık gelir

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya şu illegal sitelerin url lerini özele versene...
teşekkürler....merak ettimde incelemek lzm mutlaka bi boşluk vardır bi yerde....
bu arada bu siteden kim başvrdysa mp3 sitesi olarak kabul edildi die biliyorm...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5