İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

illuminati.org ne ayak?

Bolu Beyi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
1776 yılında Almanya'nın Ingolstadt kentinde, Adam Weishaupt isimli Kabbalacı bir Hukuk Profesörü ve Baron von Knigge ile diğerlerinin yardımıyla kurulan gizli topluluk. Illuminati, "Aydınlanmış Olanlar" anlamına gelmektedir. Topluluğun kuruluş amacı cehaletle, baskıcılıkla ve kilisenin dogmalarıyla mücadele etmekti. Her ne kadar asıl amaç, aydınlanarak dinsel dogmalardan uzak, hür düşünceyi ve Newtoncu pozitif bilimin önünü açmak idiyse de, gizli siyasi amaçları olduğu öne sürülerek dünya siyaset tarihinin belki de zaman içerisinde üzerine en fazla komplo teorisi üretilmiş topluluğu halini almıştır.

Münih'te kurulup, o yörede (Bavyera) hızla gelişen İlluminati'nin üye kayıtları büyük bir gizlilik içinde saklanıyordu. Öyle ki, üyelerin her birinin takma isimleri vardı ve yazışmalarda bunlar kullanılır, üyelerin gerçek isimleri ve kimlikleri asla kullanılmazdı. Örneğin, topluluğun kurucusu Adam Weishaupt'un kod adı Spartacus idi. Illuminati üyeleriyle ilgili bilinen tek şey, tüm üyelerinin Cermen kökenli beyazlardan oluştuğudur. Son zamanlarda ise 10 adet yöneticisi ve 300 e yakın alt kadrosu bulunmaktadır. Bu grubun içinde en tanınmış ünlüler, bankacılar, sanatçılar bile bulunmaktadır. (wikipedia)

Kısacası yahudilerin oluşturduğu topluluk..

surzal1453

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sitenin açılış tarihidir muhtemelen. şahsi kanaatim. Ayrıca ilimunati ne hristiyan ne yahudidir aksine bilim onlar için dinleşmştir. Bilimin var edemeyeceği, açıklayamayacağı hiçbirşey yoktur...

DarkGirl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
46
Pc'nin zamanını ileri alın (39 gün ileri alın). Üzgünüz, geç kaldınız. yazıyor. Bizim sınıfta çok duyulur oldu bu. Tahtaya, sıraya hep bunun işaretini çizer oldular (üçgenin içinde göz). Facebook'ta bile her yerde illuminati ile ilgili videolar görüyorum. Neymiş efendim, bilinç altımızı ele geçiriyorlarmış. Micheal Jackson bundan dolayı ölmüş.

Gündemde yer almak için yapılan bir hareket diye düşünüyorum bakalım, neler olacak :)

Ayrıca sitenin kaynak kodunda da "Adana" yazıyor. Daha önceleri Tokat yazıyordu. Orayı çözemedim ben.

Perseus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
İyi tespit Nurçin :) Gerçekten garip, şu mayaların takvimi var mı internette felan bir göz atıyım ben.

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Üstadlar boşverin, maya halkının dünyanın sonunu bildiği falan yok.

Eğer öyle ermiş olsalardı, kendi sonlarını önceden görür, tarih içinde yok olmazlardı.

Kendi sonunu göremeyen, dünyanın sonunu nasıl görecek ;)

cagri169

0
İyinet Üyesi
Reaction score
19
Üstadlar boşverin, maya halkının dünyanın sonunu bildiği falan yok.

Eğer öyle ermiş olsalardı, kendi sonlarını önceden görür, tarih içinde yok olmazlardı.

Kendi sonunu göremeyen, dünyanın sonunu nasıl görecek ;)

Mayalar zaten 21 Aralık 2012 ye Dünya'nın sonu demiyor. Mayalar 21 Aralık 2012'de bir çağın kapanıp yeni bir çağın başlayacağını söylüyor.(Biliyorsunuz Dünya en az 4 kez buzul dönemi yaşadı).

Bakınız: Mayalar 2012 için ‘zamanların sonu’ diyor. Ancak bu yok oluş anlamında değil fiziksel bir değişim. İnsanoğlu dört kez geriledi ve artık değişim zamanı. Mayalar’a göre; 2012 tarihi dünya için çok önemli. Çünkü bu dönemde içinde yaşadığımız çağ sona ererek yeni bir çağ başlayacak. Büyük bir tufanla gelecek olan bu yeni çağın ipuçlarını ise bilim adamlarına göre iklimsel değişimler sayesinde şimdiden gözlemleyebiliyoruz. “Beşinci kutupsal kayma” olarak adlandırılan bu değişimde daha önceki değişimlerde olduğu gibi yine kutupların manyetik alanının değişmesiyle meydana geleceğini söyleyen Sınır Ötesi Yayınları’nın Genel Yayın Yönetmeni Ergun Candan, dünyadaki iklimlerin değişimini de buna bağlıyor. Candan, “Kutuplar yer veya açı değiştirdiğinde kutuplarda buzlar eriyor. Kaldı ki, küresel ısınma sonucu şu anda Kuzey Kutbu’ndaki buzullar zaten erimeye başlamış durumda. Mayalar’a göre de daha önce yaşanan dört çağda tıpkı bu şekilde sona erdi” diyor. -> Kaynak

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
ömer çelakılın bir videosunu izlemiştim bu konuyla ilgili, adamın dedi şey insanlarında genetik mutasyona uğrayacakları yönündeydi, ama sanılmasınki abuk subuk canavarımsı şeylere dönüşeceğimiz, kimyamızda değişiklikler de olabilirmiş, bilemeyiz, o günden önce ölmemek lazım, başıma neler geleceğini merak ediyorum

Bolu Beyi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
ömer çelakılın bir videosunu izlemiştim bu konuyla ilgili, adamın dedi şey insanlarında genetik mutasyona uğrayacakları yönündeydi, ama sanılmasınki abuk subuk canavarımsı şeylere dönüşeceğimiz, kimyamızda değişiklikler de olabilirmiş, bilemeyiz, o günden önce ölmemek lazım, başıma neler geleceğini merak ediyorum

O adam 2010'da dünyaya göktaşı düşecek demişti, düşmedi

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.