Bu da oldu: Televizyonda dinler yarışacak
Bu da oldu. Kanal T, eylülde 'Tövbekarlar Yarışıyor' adlı program başlatıyor. 1 imam, 1 papaz, 1 haham ve 1 budist rahip, 10 ateiste kendi dinlerini kabul ettirmeye çalışacak.
Kanal t-elevizyon, bir ilke daha imza atıyor ve Türk izleyicisini sınırları zorlayan ilk yarışma formatıyla tanıştırıyor.
Amacımız çok basit; bu dünyada ‘Tanrı, Allah, Rab’ ismine ne dersek diyelim, yaradanın yanına herkesi ve her kesimi çekebilmek.
‘’ Dinleri iyi tanıyorum’ ama buna rağmen ‘‘ inanmıyorum’’ diyorsanız buyurun işi temsilcileriyle konuşun. Hıristiyan, Musevi, Budist, Müslüman, ateist…
Bizce en önemlisi hepsi insan…
Gelin hem tartışalım, hem de yarışalım… Bir de üzerine ödül kazanalım.
Yarışmanın sunucusu Gülgün Feyman şöyle diyor:
KAZANCINIZ 500 BİN TL DEĞİL AMA…
TÖVBEKÂR OLAN YARIŞMACIYI İKNA EDEN HAHAMLA KUDÜS’E HACA YOLLUYORUZ.
TÖVBEKÂR OLAN YARIŞMACIYI İKNA EDEN PAPAZLA VATİKAN’A VE DE MERYEM ANA’YA HACI OLMAYA YOLLUYORYORUZ.
TÖVBEKÂR OLAN YARIŞMACIYI İKNA EDEN BUDİSTİ RAHİPLE NİRVANAYA ULŞAMAK İÇİN TİBET’ E GÖNDERİYORUZ.
TÖVBEKÂR OLAN YARIŞMACIYI İKNA EDEN İMAMLA UMRE VE HACA GÖNDERİYORUZ.
Unutmayın herkes t-elevizyon izleyecek,.Çünkü herkes t-elevizyon da.
...

Şimdi bunlardan biri Fener Rum Patriği'ne giderse, "Ben Aziz Yıldırım'ı görmek istiyorum" dese ne olacak?
Ben de kendime ateist süsü verip oraya katılsam mı?
Budist olursanız ucunda Tibet gezisi varmış, oraları hiç görmedim de...
Geri dönünce tövbe ederim, imana gelirim, avanta gezi de yanıma kâr kalır.
Ama Roma bu sıcakta hiç çekilmez, stüdyoda sakın katolik olmayın.
Bu da oldu. Kanal T, eylülde 'Tövbekarlar Yarışıyor' adlı program başlatıyor. 1 imam, 1 papaz, 1 haham ve 1 budist rahip, 10 ateiste kendi dinlerini kabul ettirmeye çalışacak.
Kanal t-elevizyon, bir ilke daha imza atıyor ve Türk izleyicisini sınırları zorlayan ilk yarışma formatıyla tanıştırıyor.
Amacımız çok basit; bu dünyada ‘Tanrı, Allah, Rab’ ismine ne dersek diyelim, yaradanın yanına herkesi ve her kesimi çekebilmek.
‘’ Dinleri iyi tanıyorum’ ama buna rağmen ‘‘ inanmıyorum’’ diyorsanız buyurun işi temsilcileriyle konuşun. Hıristiyan, Musevi, Budist, Müslüman, ateist…
Bizce en önemlisi hepsi insan…
Gelin hem tartışalım, hem de yarışalım… Bir de üzerine ödül kazanalım.
Yarışmanın sunucusu Gülgün Feyman şöyle diyor:
KAZANCINIZ 500 BİN TL DEĞİL AMA…
TÖVBEKÂR OLAN YARIŞMACIYI İKNA EDEN HAHAMLA KUDÜS’E HACA YOLLUYORUZ.
TÖVBEKÂR OLAN YARIŞMACIYI İKNA EDEN PAPAZLA VATİKAN’A VE DE MERYEM ANA’YA HACI OLMAYA YOLLUYORYORUZ.
TÖVBEKÂR OLAN YARIŞMACIYI İKNA EDEN BUDİSTİ RAHİPLE NİRVANAYA ULŞAMAK İÇİN TİBET’ E GÖNDERİYORUZ.
TÖVBEKÂR OLAN YARIŞMACIYI İKNA EDEN İMAMLA UMRE VE HACA GÖNDERİYORUZ.
Unutmayın herkes t-elevizyon izleyecek,.Çünkü herkes t-elevizyon da.
...
Şimdi bunlardan biri Fener Rum Patriği'ne giderse, "Ben Aziz Yıldırım'ı görmek istiyorum" dese ne olacak?
Ben de kendime ateist süsü verip oraya katılsam mı?
Budist olursanız ucunda Tibet gezisi varmış, oraları hiç görmedim de...
Geri dönünce tövbe ederim, imana gelirim, avanta gezi de yanıma kâr kalır.
Ama Roma bu sıcakta hiç çekilmez, stüdyoda sakın katolik olmayın.