İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

imdattt

M

MUHAMMAD_ALI

Misafir
Yanlışlıkla belgelerim içindeki mp3 leri sildim geri dönüşüm kutusuna gönderdim ordanda sildim tekrar geri getirebilirim

G

Gunes

Misafir
Eğer bu mesajı da ayni bilgisayarla yazdıysan imkansız diyebilirim. Böyle bir durumda bilgisayarı kapatıp, sabit diskini sökeceksin ve başka bir bilgisayarda verilerini kurtarmaya çalışacaksın. Norton Utilities bu işi görebilir.

C

CoopeR

Misafir
Merhaba.
Recover4all dı galiba programın ismi. norton utilities le aynı işi yapan fakat çok daha küçük boyutlu bir program. mp3 dosyaları sabit diske (bir dosya 5mb mesela) ayrı ayrı yazıldığı için hepsini olmasa bile çoğunu kuratarabilirsin sanırım. (tam terside olabilir. az bi kısmı gibi) ama yukarıdaki mesajda dendiği gibi sağlıklı bir kurtarma için bilgisayarı daha fazla kullanmaman gerek.

CoRpSeKinG

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
burdaki cevapların hepsinde dogru ama 48 saat değil üstüne birşey yazılana kadar tutulur dosyalar sen dosyaları çöp kutusundan sil dediğinden bilgisarın yaptığı şey sadece dosyanın baş harfini silmek olur yani fiziksel olarak silmez dosyanı ve sana dediklerimi yaparsan kurtarma garantisi veriyorum :) ister norton olsun ister şirinler olsun bu işin babası tiramisu yani win32ler için yapılmış olan şu anki adıyla easy recovery benim favorim oldukca hızlı ve hemen hemen bütün dosya sistemlerini tanıyor destekliyo.ama btün recovery programlarında oldugu gibi tek problem kurtarma işlemini başka bir hardiske yapmak zorundasın veya başka bir partitationa diyeyim.bence en güsel yol al o hardiski başka bir bilgisayara tak kur o bilgisayara easy recoveryi kurtar problemsizce kurtarırsın(tabi bu silme işleminin ardıdan hardisk üzerinde yoğun bir yazma işlemi yapmadıysan.kolay gele

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.