İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

imhosted.com

O

oyunbahcesi

Misafir
ya çok sorunlu serverları hazır portallar tam çalışmıyor reklamlara felan tıkladıgında boş sayfga çıkıyor ikincisi dosyaları gömderirken belli bir düreden sonra hata veriyor.postnuke siteme admin olarak girmeye çalıştıgımda veya normal userler girmeye çalıştıgında kabul etmiyor .ve bunun gibi bir çok şey .birde domain park ettiginde hepsi tek bir sayfaya yönlendirtiliyor.

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Şimdi olay şu adamlar her makinaya bir isim veriyorlar örnek:
ben daha önce earh serverındaydım sorunluydu, beni solar serverına koydular.
şimdi sorun kalmadı.birde advanced serverında sitem var o biraz pahalı bir server oldugundan şu an makinada 70 site var.3 aydan beri bir kez gitti.Onun yüzündende 1 aylık ücretsiz hosting verdiler.anlık bandım 600kb-700kb kadar çıkıyor şimdilik ses çıkartmıyor adamlar :p 14$ a bu tölerans çok ii yani :p

Advanced
Alantis
Asteroid
Atlantic
Atlas
Atomic
Base
Central
Central2
Central3
Comet
DeepBlue
Earth
Endeavour
EnsimN/A
Freedom
Fusion
Galaxy
Global
Godspeed
Gravity
Guards
Hostman
Hydro
Infinity1
Infinity2
Infinity3
Jupiter
Liberty
Lightspeed
Mars
Matrix
Mercury
Moon
Nebula
Neptune
Nero
o2
Opteron
Oracle
Orbiter
Phoenix
Planet
PleskN/A
Pluto
Premiere
Remote
Satellite
Saturn
Secured
Solar
Space
Speedy
Star
Storm
Sun
United
Universal
Unlimited
Uranus
Velocity
Venus
VIP
World
Xeon
Zulu

yolte

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yoktur' Alıntı:
hangi serverdasın. :p

72.9.244.130 nuamralı serverdayım. Bu serverde 63 site var, site yavaş açılabilir diye kaygılarım vardı, daha az sitenin olduğu bir servera geçmek istiycektim ama site türkiye sunucusundaki kadar hızlı açılıyor neredeyse. Konuştuğum kişi türklerin genelde 09-22 saatleri arasında yüksek trafik yaptıklarını, sunucudaki diğer siteler yabancı site olduğu için onların ziyaret zamanın türkiye saatine göre 01-09 arasında olduğunu o yüzden bu 63 sitenin bir yavaşlık yaşatmayacağını söyeldi. Bakalıp dns leri yönlendirince görücez.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.