notepad sen hani kimliksiz kart veren yerler buluyordun onunla ilgili baslık acmıstın? ne oldu sustun kaldın? Sistemde yenilenme var butun kartlar calısmıyor su an imtcard mygcard da calısmıyor bu gune deng gelmesi hafta sonu tatili dolalısıyladır P.tesi gunu rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hyip diyen arkadaslarda yakında gereken cevapı alacaktır.
rica edip yazan hiphop
dediğim gibi sahab oldu ve sistem düzeldi. Ama siz siz olun altından kalkamayacağınız meblaları böyle sistemlerde bekletmeyin parça parça takılın...
ben ne dedim size ?????? heh simdi konussunlar bakalım cok bilenler..
dediğin çıktı rap manyagı yapıciğim seni:d
noldu arkadaşım?? konuşma sırası sende galiba ?? bilip bilmeden kimse konuşmasın.
valla zaten sinirli bir halde arkadaşlara soru sorarken , densizin biri çıkıp heeeeeeeeeeeee ben söylemştim şimdi .. oldunuz gibi konuşursa ben de böyle yazarım
notepad'in uzerine yüklenmeyin o aramizda belki en eskilerden adam söylemişti dolandiricaklar diye hakli cikti +rep SeeD![]()
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.