İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

imt göctü mü?

cculha

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
bu kadar güvensiz olmasa gerek... adamlar dünya çapında çalışıyor. kartı da fedexle gönderdiler. sistemleri de iyi. her şeyleri iyi çalışıyor. hyip gibi vurgun yapmazlar sanırım (umarım)

cculha

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
O değil psikopat olacam az kaldı. Yakında atm olsa gidip kartı sokacam da o da yok. Birileri bi bakıp gelseydi beah :S

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
notepad sen hani kimliksiz kart veren yerler buluyordun onunla ilgili baslık acmıstın? ne oldu sustun kaldın? Sistemde yenilenme var butun kartlar calısmıyor su an imtcard mygcard da calısmıyor bu gune deng gelmesi hafta sonu tatili dolalısıyladır P.tesi gunu rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hyip diyen arkadaslarda yakında gereken cevapı alacaktır.

rica edip yazan hiphop

bymega

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
notepad sen hani kimliksiz kart veren yerler buluyordun onunla ilgili baslık acmıstın? ne oldu sustun kaldın? Sistemde yenilenme var butun kartlar calısmıyor su an imtcard mygcard da calısmıyor bu gune deng gelmesi hafta sonu tatili dolalısıyladır P.tesi gunu rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hyip diyen arkadaslarda yakında gereken cevapı alacaktır.

rica edip yazan hiphop

Arkadaşa sonuna kadar katılıyorum... Bu işleri yapmak kolay değil dolandırajak insan bu kadar masrafa girmez... Yaaa atıp tutuyonuz hep Allah'ım ya... Sölenejek söz yok bekleyip görejeğiz...

masques

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
dediğim gibi sahab oldu ve sistem düzeldi. Ama siz siz olun altından kalkamayacağınız meblaları böyle sistemlerde bekletmeyin parça parça takılın...

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
noldu arkadaşım?? konuşma sırası sende galiba ?? bilip bilmeden kimse konuşmasın.

kişisel olarak algılamayın genele yazıyorum...
ancak bu tip mesajları atarken ne düşünerek yolluyorsunuz? amaç kişisel tartışma ise özelden halledebilirsiniz...

cculha

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
valla zaten sinirli bir halde arkadaşlara soru sorarken , densizin biri çıkıp heeeeeeeeeeeee ben söylemştim şimdi .. oldunuz gibi konuşursa ben de böyle yazarım

n0tepad

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cculha laflarına dikkat et. sen mahallede top oynarken ben netin basındaydım. bu tür bir sorun teknik bir sorun ASLA olamazdı. bir bankada kac tane sistem mühendisis calisir bilir misin ?

ben milleti uyardım her zaman uyarıyorum da. direk bunlar dolandıcı asla demedim dolandırılabilir dedim. ki sitelerinde ne adresleri var ne telefonları.

Fedexle calısmaları limsenin dürüst iş yaptıgı sormaz. bir hırsız da fedexle bir adresten bir adrese birşey yollar teroristte.. fedexin tek kontrol ettiği şey yollanan üründür !

Benim yardım etmek istediğim konu bu risk varken neden kimliğimizi, adresimizimi bilmemnemizi scanlayıp yollayalım bunlara ? Sadece bu yolu oygulamadan kartı alabileceğimiz bir yol bulmak istedim size.

ben forumda bildiğimi yazıp cizdim. Neyi at mısım neyi ciz misim? Burda bana su konuda sen yalan soylüyorsunuz deyin...

neyse ben karısmıyorum bu kart isine birdaha. hepinize kolay gelsin.

(kişisel cevap verecek olan herhangi bir email adresine cevabını yazsın zira bana yollanan cevaplara, cevap vermeyeceğim. oyle kendini tatmin etsin..)

islerimin yogunlugu bitsin arastirmama yarım kaldıgı yerden devam edeceğim.

cengizzz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla zaten sinirli bir halde arkadaşlara soru sorarken , densizin biri çıkıp heeeeeeeeeeeee ben söylemştim şimdi .. oldunuz gibi konuşursa ben de böyle yazarım

Yüklenmeyin notepad hocama yaw. Kötü düşündüğünden demiyor. uyarmıştı zamanında:) Haklı deil de diyemem şimdi; çünkü ben yeteri kadar güvenilir olduğunu düşünmüyorum. Tam güvenilirlik olması için; kocaman yazılarla adres, telefon, birde en önemlisi şirket olmalı.

blink

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
n0tepad, +rep böyle karmaşık bir konuda gönüllü olarak araştırma yaptığın için.

n0tepad

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
blink sagol. ben burda egold dısında herşeyi gonullu olarak bedava veriyorum zaten :D

cculha

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
notepad iyi çevirmişsin tebrik ederim. nedense ilk yazdığın mesaj ne kadar sersemce ise bu yazdığın da bir o kadar düzgün olmuş. demek isteyince oluyormuş. yazının başında yazdığın top oynama nete girme muhabbetine gelince, sadece gülüyorum, aferin güzel espiriler yapabiliyorsun :)))

n0tepad

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
espriden anladıgın kesin ama insanlara henüz saygılı davranmayı ogrenememissin.. brdaha benim adimi iceren mesaj yazma lütfen.

cculha

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
tamam kapat o konuyu. arkadaşlar imt ye 1 defada 1500$ dan fazla para yollayan oldu mu. olduysa ne oldu. paranızı alabildiniz mi teşekkürs?

ConAir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
notepad'in uzerine yüklenmeyin o aramizda belki en eskilerden adam söylemişti dolandiricaklar diye hakli cikti +rep SeeD ;)

cculha

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
allah allah. kardeşim kim kimi dolandırıyor??? yok öyle bir şey boş konuşmayın diyoruz adam hala boş boş konuşuyor. bi tarafınızdan element uydurmayın.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.