İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İmzaları ayarlar mısınız ?

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
70
merhaba sayın yönetici arkadaşlarım.
Birşey sormak istiyorum. İmzama link koyamıyorum satır aşamıyorum. Prestige olmadığım için bunu gerçekleştiremiyorum.
http://forum.iyinet.com/10964/efsane/
arkadaşın imzasında 3 satır ve link var. Bazı üyelerde de link görüyorum.

T

themaniac

Misafir
hocam sanırım mevzuu bu:
Mini İstatistikler
Mesaj adeti
1.190

Sence 2007'de bu link kisitlamasi falan varmiydi?

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
70
Peki bu bir eksik değil mi ? Yönetici arkadaşlar sistemde bu linklere izin vermediğinde daha önceden oluşturulmuş linklerin otomatik olarak bir şekilde kendini temizlemesi veya gösterilmemesi gerekmez mi.

T

themaniac

Misafir
hocam o zamanki sartlarla adam onu yapmis, ama degistirirse suanki sartlara uymayan bir seyse yapamaz.
Ama adamin 5yil once yazdigi imzayla kimse ugrasmazki :D

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
70
Pardon ben anlatamadım hocam. demek istediğim vbulletin gibi bir sistemde -ki dünya çapında belki de en çok tercih edilen sistemlerden birisi- bir ayar yaptığınızda önceki olaylar neden etkilenmesin. Bana çok saçma geldi. Düzenlesinler demiyorum ki niye yapsınlar bunu bana bir zararı yok. Ama öyle olması lazım.

http://forum.iyinet.com/geyikhane/178440-1000-mesaj-basligi.html#post1145593
bu arkadaş da güncel fakat imzasında link var.

abuz89

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
önceden prestige ya da özel bir statuye geldiyse imzasını eklemiştir kalmıştır.Güncellememiştir o da...
İmzanıza link eklemek için Prestige alın.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.