İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İnanılmaz Fiyata Reklam Alanları

Webteyiz.Biz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
1 Hafta Önce Açılan Web Sitemiz İçin Reklam Alanları Satışa Sunulmuştur. Web Sayfamız Yeni Kurulmasına Rağmen Şimdiden Gözde Sayfalardan Birisi Olmaya Başladı.Düzgün Ve Açıklayıcı İçeriğiyle Ziyaretçilere Açıktır...

Reklam Bilgileri İse ;

468x60 Logo Yanı Reklam Banner 10 Tl/ Aylık

300x250 Reklam Banner 10 Tl/Aylık

125x125 Reklam Banner 5TL/Aylık

Özel; Ayrıca Özel Olarak Konu Sonlarına , Konu Ortalarına Veya Konu Başlarına İstenilen Oranlarda Reklam Bannerleri Konulabilir. Fiyat Görüşülür.

İrtibat Bilgileri;

[email protected]

Sitemiz ;

www.webteyiz.biz/reklam

www.webteyiz.biz/

Ödemi Yolu ;

Banka ( Akbank)

isousluer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Yazının tamamını bold yazmak yasak değil mi? Ayrıca gözde bir site oldu derken nasıl bir gözdelik? Alexa 14m de günlük hiti kaç?

Webteyiz.Biz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Öncelikle Uyarınız İçin Teşekkür Ediyorum O Konu Hakkında Bilgim Yoktu Sayenizde Öğrenmiş Oldum.Gözde Bir Site Olduk Derken Sitemiz Yeni Açıldı Daha 1 Hafta Önce Açılmış Olan Bir Sitenin Alexsa Hiti 14 De Olması Bana Göre İyi Ve Bu Hitin Sürekli Azalması Bana Göre İyi O Manada Söyledim. Yinede Teşekkürler. Saygılar...

May

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
Her Kelimenin Baş Harfini Büyük Yazmak Ne Anlama Geliyor

Lanet

1
İyinet Üyesi
Reaction score
97
May - Bu sana son uyarim, burasi incisozluk degil 1, habire konu baltaliyorsun bu da 2. Ciddi son uyarimdir, sinir bozmaya basladin artik.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.