İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İnanılmaz index artışı

ebaydestek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Geçtiğimiz 20 gün inanılmaz bir dalgalanma mı vardı bana mı öyle geldi arkadaşlar. Benim de 5200 civarı indexim vardı,500'e düştü,sonra bir baktım 1600'e fırladı. :) Hala çıkışta...

Allah sonunu hayır getire. :)

Bu arada sizinki de 18.000'ne gerilemiş.

11seconds

0
İyinet Üyesi
Reaction score
31
backlink 0(google) eğer hostun sınırsız ise: resim upload bölümü aç forum üyeleri için. foruma paylaşılan birşey, öbür gün 100kişi sitesinde paylaşır. ordan hit alırsın. kardeş.

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
70
Bana artık normal geliyor. Siteyi ilk açtığımda 1 ay olmadan aldım 25k index. Şimdi ise 8 k index sabit gidiyor. Bir anda düştü benimde :)

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
İncelenmesi gereken konu hitin indexe paralel olarak artış düşüşü olup olmadığıdır.

daRius

0
İyinet Üyesi
Reaction score
19

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Haftasonları ve cuma günü sitem daha fazla hit alıyor.Bunu bu indexede bağlarsın , tatilede.O yüzden net birşey söylemek zor.

Net bir şey söyleyebilmelisin. İndex düşüşü bazı önemsiz sayfaların, taglarin silinmesi ile de ilgili olabilir, farklı datacenterlerde görüntülenme ile ilgili de olabilir, gerçek anlamda yararlı sayfaların silinmesi ile de ilgili olabilir. Durumu gözlemleyip site ciddi anlamda index ve hit kaybediyorsa nedenlerini düşünmelisin. Böyle bir durum sözkonusu değilse endişelenmene gerek yok.

ata350

0
İyinet Üyesi
Reaction score
35
Eskiden kaybetmişti.700 - 800 lerden 500 lere geriledim.Ancak şuanda iyi gidiyor.500 de istikrarlı.Umarım eskisine döner.Anlaşmalı olduğum oyun serverleri olduğu içinde değişiyor hitim.Mesela server bir günlüğüne bakıma alındığında , insanlar neden kapalı diye sormak için foruma dalıyorlar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.