İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İnanmıyordum ama günde 15$ garanti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ottosfer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar para kazanma işlerine inanmazdım ama bu siteye üye oldum bir arkadaş söyleyince.ben ömrümde böyle bir şey görmedim

Sitede isterseniz tıklayın tıklama başına 0.15$ civarı para alın ister okuyun 0.1$ alın ister üye olun direk 1$ kazanın.

http://www.advertisingcentral.biz/index.php?ref=ottosfer

burdan sign up diyip üye oluyoruz
(kendi referansımı verdim ben size onca $lar kazandırcam siz benden onu esirgemeyin lütfen verdiğim linki kullanın)

uyelık bıtınce

earnıngs area dıyıp ıstedıgımız bır yolu secıyoruz
ister tıkla kazan
ister oku kazan
ister üye ol

5cc3b1211661635.JPG

En üstteki link yoluyla altındaki okuyarak altındaki üye olarak altındaki kampanyalar altındaki de referans yoluyla
ve kazanmaya başlıyoruz

Sitenin en güzel özelliği 1000lerce link olması hiçbiri kilitli değil ne kdar çok tıklarsanız o kadar çok kazanırsınız...

derme çatma bi hesap yaptım eğer tüm link ve okumaları yaparsanız ki bu 6 saat civarı demek 287$ dolar kazanıyorsunuz

süper demi:D

Bol kazançlar

antiTRust

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kazanç güzelde ödeme yapmadıktan sonra hamallıktan öteye gitmez bknz: awersurvey.com mu neydi öyle bir site vardı böyle kazandırıyordu ama kimseye ödemiyordu :D ben de size tık başı 10.000$ vereyim ama hiç ödemiyeyim ne olacak ki:) hani var mı ödeme aldığınıza dair birşey?

ottosfer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hayır almadım ama başka çekler gördüm ödeme yaptığını kanıtlayan
yeni başladım 20 $ oldu 1 saatte.pek ugrasmadım ama hesap makınesıyle o sonuc cıktı

antiTRust

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ee arkadaşım bu kadar çalışıyorsun da nerden biliyorsun ödeme yapacaklarını? adamların sitesine haybeye user kazandırıyorsan ne olacak ? min. ödeme limitleri ne peki?

ottosfer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
50 ama eğer girip üye olur denersen 5 gün içinde 50 yaparsın zaten.
paypalın 50
e-goldun 25
buxtopaypalws1.jpg

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
Biraz mantıklı olun ve kendinizi kullandırmayın boşuna. Şuana kadar hiç bir sistem size oraya buraya tıkladınız diye yüklü meblağlarda para vermez. Veren sistemlerdede 1 ayda bir ekmek parası kazananmazsınız. Yani bunun ayrısı gayrısı yok emin olun. Eğer internetten bişeyler kazanmak istiyorsanız burda hekesin gittiği zor ama kazançlı yoldan gitmeye bakın.

umarım bu önerimi dikkate alırsınız

ottosfer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
o sistemler dediğin yerlere millet para veriyor reklam yapmak için bize ise onlardan belli bir pay kalıyor tıkladıkça daha neyin kanıdı gerek ki?

ya neyse tartışmaya lüzüm yok isteyen denesin kanıt olarak resim duruyor yukarıda ben şimdiden 20 $ yaptım kazanınca popomundo vip alcam

mavikaplan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
O sitesindeki ödeme resimlerinin photoshop olmadığını nerden biliyorsun.

Gel ben sana photoshop da 8888888800000000000$ lık çekler yazıyım.Birebir aynısı :D .

antiTRust

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
resimdeki yazı puntolarına bakarsanız biraz dikkatli photoshop olduğu anlaşılıyor ayrıca ödemeyi bux.to yapmış ve daha ilginci bux.to alertpay e yapıyor diye biliyorum. yine de bilgilendirme için sağolun diyemiyecem çünkü araştırmadan etmeden insanları yanlış yerlere sürüklüyorsunuz vakitlerini çalıyorsunuz taa ki ödeme alana kadar böyle düşüneceğim. inşAllah alırsınız

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Hepsi bi yana gunde 15$ garanti diyor, aldigi ilk odeme 10$ .. neyse inceledik resmi zaten puntolar konusunda haklısınız. Insanları kandırmaya yonelik bir davranista bulundugu icin gerekli islemi yapiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.