İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

inbox'a düşen mail (e-posta) göndermemin bir yolu var mı? (firma ismi de verebilirsiniz)

wickedgame

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhabalar, mazur görün bu ilk başlığım ve konum.
bayağı araştırdım, bulamadım, aramaya inanıp da bulamadım yani.

kısaca sorum şu:
web site üyelerime yolladığım e-postalar inbox'a düşmüyor.
sanırım pek çok site sahibi bu sorunu yaşıyordur.

yani,
kelime filtrelerine dikkat etmeme rağmen,
mail subject (konu başlığı) inde küçük harfler kullanmama rağmen,
e-postalarımda sadece metin yollamama rağmen,
üzerine,
bu e-postaları şirketler aracılığı ile yollamama rağmen halen daha inbox'a düşmüyorsa ben ne yapmalıyım?

firma öneriniz var mı?
doğru cevap ile yaramı sarmış olursunuz...

wickedgame

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sevgili adminler, çok önemli olduğu için -böyle alışkanlıklarım olmasa da- kendi açtığım konuya kendim cevap vermek durumundayım.

evet arkadaşlar, önerisi olan varsa gerçekten çok makbule geçecek.

KrmYlmz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sorun sadece gmail mi yoksa tümün de aynı sorunu yaşıyormusunuz, mail gönderdiğiniz ip blacklist te olabilir.

wickedgame

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
...

dostum,
belki hata bende olabileceğinden karalama olmaması adına firma ismi paylaşmak istemedim.
toplu mail gönderen bir firma ile anlaştım. mailler hep spama düştü.

açıkçası, daha önce denediğiniz bir teknik ya da firma arıyorum.
teşekkürlerimle.

pixelcreative

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Yeni kanunlara göre izinsiz mail gönderimi yasalaştı. Kısa zamanda uygulamaya da geçilecek. Bu yüzden bu işi yapan izinli marketing firmalarından yapabilirsin. Tabiyki tasarım şablonun da önemli şablonu gönderimden önce test etmen gerekir. Yurtdışından gönderebileceğin mailchimp var. Sadece küçük bir logosunu koyuyorlar. Türkiyede bu işi yapan çok firma var ancak daha önce müşterilerimle çalıştığım euromsg.com ve http://postareklami.com mevcut. İkiside eski firma referans olarak euromsg daha bilinir bir markadır.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.