![]() |
![]() |
yaarkadaslar uyelıgımı kapatmıslar elınde fazla olan varmı yada kullanmayan onemlı lutfen
pm ararsanız cokkkk sevınıcem
Napıcaksınız o sapık ve dinsiz sözlükte?
Onur seni ilgilendirdiğini sanmıyorum. İnsanların senin görüşlerine uygun bir ortamda bulunmasına/bulunmamasına sen karar veremezsin diye düşünüyorum. Yine de üyelik istemek sakıncalı/forum kuralları çerçevesinde yasadışı olacaksa moderatörler gerekene yapacaklardır.
bunun yasak oldugunu bılmıyordum ozur
Bu aralar anlamış değilim bana bir gareziniz var galiba her mesajıma atlıyorsunuz.Onur seni ilgilendirdiğini sanmıyorum. İnsanların senin görüşlerine uygun bir ortamda bulunmasına/bulunmamasına sen karar veremezsin diye düşünüyorum. Yine de üyelik istemek sakıncalı/forum kuralları çerçevesinde yasadışı olacaksa moderatörler gerekene yapacaklardır.
lasım ya ve onemlı yaptıkları ıs veya dınlerı benı ılgılendırmıyor elınde olan varmı yardım edermısınız dıye sormustum
Ekleme:
bunun yasak oldugunu bılmıyordum ozur
Bu aralar anlamış değilim bana bir gareziniz var galiba her mesajıma atlıyorsunuz.
Msnden soruyorum bir sorununuz mu var? Oto cevaba bağlıyorsunuz neyse artık bana nasıl davranılıyorsa bende karşımdakine öyle davranırım.Ben mesajlara yorum yapıyorum kişilere değil. Benimle ilgili şikayetlerinizi öncelikle pm ile bana uzlaşma sağlanamaz ise Forum'un istek şikayet bölümüne yapabilirsiniz.
yaarkadaslar uyelıgımı kapatmıslar elınde fazla olan varmı yada kullanmayan onemlı lutfen
pm ararsanız cokkkk sevınıcem
Türkçe'yi katletmişsiniz.Biraz özen gösterin yazarken.Sadece rahatsız oldum, belirtmek istedim.
Napıcaksınız o sapık ve dinsiz sözlükte?lmadı: