İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İndeks Sorunu

taskiran

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar, ben sitemi google'da arattığım zaman 3 konu indekslenmiş görüyorum son konulardan. Oysa sitemde en az 100 konu var. Gelişmiş aramalarla birlikte diğer konuların linkinin altında ise şöyle bir yazı çıkıyor.
Bu sitenin robots.txt dosyası olduğundan, bu sonuç için bir açıklama bulunmamaktadır. Daha fazla bilgi edinin.
Bu nedir arkadaşlar, daha çok yeniyim. Bilgisi olanlar aydınlatırsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
ng0ux.jpg
acaba bu ayarlarda mı bir sorun var?

Neo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ftp'ne bak robots.txt olmasi lazim. Icindeki herseyi sil

User-agent: * Disallow: /wp-admin/ Disallow: /wp-includes/

bunlari yapistir. Eger wp degilse ise 2 ve 3. satirlari sil.

taskiran

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
bu sorun blogspot sitemde mevcut

Arkadaşlar sorun hala çözülemedi. Yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum.

sader

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
1
eklediğin resimde görülen kısma robots.txt ini yaz kaydet ama etiketler engellidir onu silerek ekle.

siten.blogspot.com/robots.txt tıkla açılan yerdekini kopyala oraya yapıştır ama search diye bişey ya da label diye birşey engellidir. onu silerek ekle.

ikinci olarak siteye yazı yazarken sağ altlarda arama açıklaması diye ir şey çıkar oraya aramalarda o konuda ne çıkmasını istiyorsan onu yaz iki cümle ile uzatmadan.(discription dedikleri meret işte)

üçüncü olarak blogger ayarlarda arama açıklamalarına da etiketlerini gir. eğer dscription yazmaya üşenirsen her yazıda o etiketler çıkar

imzamdaki sitenin robots.txt ini örnek olarak yaz ama adreslerini kendininkiyle değiştir.

taskiran

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Sader açıklama için çok teşekkür ederim. sizin sayfanızın robots.txt 'sini örnek aldım dediğiniz gibi.
User-agent: Mediapartners-Google yazan bir yer var ben de aynı şekilde mi yazacağım orayı ? Sitemap olarak kend iadresimle düzelttim ancak bu kısmı bilmiyorum.

nl6xb.png
Bir de sanırım burada değiştirmem gereken bir şey yok dimi? etkin değil olarak ayarlayacağım değil mi?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.