İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İndex düşüyor

Ozkan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
merhaba arkadaşlar ; 5 gün önce açtığım blog sitem 2. günü 4 sayfa indexlenmişti; wp seo araçlarıyla her etiket için indexlendi sonra bi anda 3 sayfaya düştü neden olabilir?

yemre_61

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
bu aralar dalgalanmalar olduğunu duymuştum ondan olabilir mi?

P

pozitif06

Misafir
bu aralar (son 7 gün) sürekli dalgalanmalar oluyor... hepimizin yaşadığı bir durum :)

bir gün önce 1300 index, bir gün sonra 100 küsür, ertesi gün tekrar 1300 :D

me3met

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
urlelerin seolu değilmiydi öncesinde? sonradamı değiştirdin

Rolleyes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
11
Dalgalanmalardan dolayıdır, bendede olmuştu. Bi bakmıştım 20k index , ertesi gün bi baktım 540k index :)

me3met

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
başlıcam bu bu dalgalanmaya ya hep küçük sitelermi dalgalanıyor:S

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Seo aracı veya toolbar kullanıyorsanız şunu farkedersiniz: sitenizin index sayısının bir günü diğer gününü tutmaz. Hit sayısında önmeli bir değişiklik olmadığı sürece bu index sayısı değişikliği farklı datacenter verilerinin karşımıza çıkmasından kaynaklanıyor olabilir. Bu verilerde site index sayısı ve site sıralaması farklı olabiliyor. Bu durumda korkulacak bir şey yoktur.

İndex sayısı düştükçe düşüyor ve hiç artmıyorsa işte o zaman filtre söz konusu olabilir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.