Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
index sayfamda zaman zaman aşağıdaki gibi bi i frame kodu beliriyor nasıl oluyor bir açıkmı var birilerimi yapıyor anlamış değilim. iframe ile http:// www . kusik-tusik-trf. com/trf/traf.php sayfasını açıyor nedir bu yardımınızı rica ediyorum.
cevaplar için teşekkür ederim. avast surekli açık birkaç html dosyasına baktım iframe kodu ekli değil temiz dosyaları upload ediyorum bir süre sonra çıkıyor kod sitede. forumda gecen programla tarattım birşey bulamadı zaten daha yeni formatladım makinayı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5