İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İndexlenme Yavaşladı!

nick9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar merhaba ;

Özel alan adıyla Blogger kullanıyorum tasarım ve içerik kaliteli.Çünkü kopya içerik yok.4 ayda 4K hite ulaşmıştım.Fakat şu son 1 ayda girdiğim konular normalde 10 saniye içinde indexlenirken şimdi 3 günde indexlenmeye başladı.Sandbox kontrolü yapıyorum sorun gözükmüyor.Daha doğrusu site.com şeklinde arayınca herhangi bir problem yok.Ama sebebini de anlayamıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim

roymand

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
index hızınızı tekrar arttırmak için çalışmalar yapın imleme link alış verişi yapın eski hızına kavusursunuz

nick9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Zaten konular otomatik olarak imleniyor.Kaliteli yerlerde linklerimiz de mevcut.Fakat durup dururken bu neden olur anlamış değilim.

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Bazen geçici bir durum olabileceği gibi, filtreye girme ihtimali de mümkündür. Sorunun devam edip etmediğini beklerken wm toolsdan arama sorguları incelenmeli. Onlarda bir düşüş var mı? HTML önerileri kısmında hatalar var mı? Hitte gözle görülür bir düşüş var mı? Bunlar incelenmeli. Eğer blog güncelleme hızında, temasında önemli bir değişiklik yapılmadıysa bir süre durum gözlenmeli.

nick9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bazen geçici bir durum olabileceği gibi, filtreye girme ihtimali de mümkündür. Sorunun devam edip etmediğini beklerken wm toolsdan arama sorguları incelenmeli. Onlarda bir düşüş var mı? HTML önerileri kısmında hatalar var mı? Hitte gözle görülür bir düşüş var mı? Bunlar incelenmeli. Eğer blog güncelleme hızında, temasında önemli bir değişiklik yapılmadıysa bir süre durum gözlenmeli.
Arama sorgular son bir aydır bu şekilde http://i55.tinypic.com/qyclle.png örneğin günlük 1000 kişi geliyorsa yine aynı bunda bir değişiklik olmadıiYine aynı hite sahibim.Resimde gördüğünüz değerlerin altında biliyorsunuz ki kelime bazlı inişler ve çıkışlar mevcut.Ancak inişleri barındıran kelimeler çok az.Tasarım değişmedi..Filtreye girip girmediğimi başka nasıl öğrenebiliri? Google'dan araştırdığım yöntemleri denedim sorun göremedim.(Bu arada resimde gördüğünüz değerler 13 Haziran ve 13 Temmuz tarihleri arasında.3 gün önce indexlenmiş..)

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Site arama motorunda çıkmıyorsa veya sonuçlar öncekinden kötü ise bir filtre ihtimali düşünülmeli. Bu site ile ilgili böyle bir durum yok şu anda anladığım kadarı ile. Site ile ilgili elle bir uygulama yapıldığını da düşünmüyorum, yine de kontrol amaçlı "yeniden değerlendirme isteği" gönderilebilir. Google'ın yaptığı güncellemelerle ilgili bu geçici bir durum olabilir.

İndexleme ile ilgili bu konulara da gözatılabilir: http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?answer=34444&hl=tr#2

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.