İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İndexlenmiyor sitem ?

xmars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google un addurl ekle bölümüne yazdım fakat sitem 3 gündür eklenmedi. Normal mi ?

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Elbette normal, Google hemen siteyi indexlemez. İki üç tane pr 3,4 siteden link alın. Yada en basiti iyinet,zirve100,webservis, realist,toplistlerine üye olun. 2,3 gün sonra indexlenir.

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyinet'e üye olmak sizin insiyatifinize kalmış, güzel bir tracker isterseniz üye olabilirsiniz. tr100.com var mesele 2-5 günde bir indexleniyor oraya üye olabilirsiniz.

~Aykut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
3 tane topliste ekledim 2 gün bekledim.
2. gün googleye ekledim. 2 dakikaka sonra kontrol ettim indexlenmişti :)

xmars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bendede webservis ve zirve100ün var

xmars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Birden fazla addurl kullandım ondan olabilir mi ? Hergün addurlden sitemi ekledim.

~Aykut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
xmars' Alıntı:
Birden fazla addurl kullandım ondan olabilir mi ? Hergün addurlden sitemi ekledim.
fazlaca eklemenin hiç bir faydası yok. görüyoruzki zararı bile olabiliyor. ( sebebi budur demiyorum ama sizede 1 mail 50 kere gönderilirse kızarsınız :) )
1 kere ekleyip beklemek en dogrusu sonuçta onlar atlamıyor. uyarmanıza gerek yok

xmars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bi sitemde eklendi diğer gün silindi. Tekrar diğer gün eklendi bi gün sonra yine silindi. Bi daha eklenmedi. Sorun be acep ?

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
xmars' Alıntı:
Bi sitemde eklendi diğer gün silindi. Tekrar diğer gün eklendi bi gün sonra yine silindi. Bi daha eklenmedi. Sorun be acep ?
Siteniz muhtemelen index edilmiştir, 1 gün sonra bot tekrar geldiğinde siteyi kapalı görmüştür silmiştir.

xmars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bakalım Birkaç yüksek page ranklı toplislere üye oldum bakalım ne olcak

xmars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şimdi banlamış olma ihtimalim var mı bi den çok site ekleme girişimi yüzünden

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.