Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dün istediğim kelime de sitem 2. sayfada çıkıyordu, bu gün 1. sayfada çıkıyor. İndexlenen sayfa oranı da %10 artmış. Arkadaşın dediğini gibi indexler güncellenmiş sanırım. Güzel
Merhaba,
Google son 1.5 aydır sürekli güncellemede bence devam edecek ve sanırım google bu işi cözdü artık sürekli güncellenecek ve güncel olmayan siteler altda kalacak. zaten başka türlüde bu kirliligin önüne geçemez.
arkadaslar benide indexledi ama size sormak istediğim google hitleri indxlediği andan mı gelior yoksa günler içerisinde 2 5 6 gün içindemigelir su anda 280 sayfam indexli ve + seo lu sayfalar title metalar özenle yapıldı gelen hit 60 70 yeni indexledi hit çoğalacakmı yoksa bu kadarmı demek istediğim beklesem google dan gelen hit yükselirmi sitem sağlık sitesi 280 tane hastalığı belirttim tek tek html hepside beklemelimiyim google dan gelmesi için
4binden fazla indexli sayfam gitmiş, nedense sürekli böyle gel gitler oluyor bende ama kafaya takmaya değmez.
henggame google sayfaları indexlemiş olabilir ama bu sayfaların üst sıralara çıkması zaman alacaktır. Sayfalarının indexlendiği gibi üst sırala taşınacağını ben zannetmiyorum. Tabi kelimeden kelimeye değişir bu durum diğer sitelerin durumunuda bağlı. Üst sıralara çıkmak için çok sayıda faktör var arkadaşlar burada http://forum.iyinet.com/google-opti...torlarinda-ust-sirayi-korumak.html#post365350 konuşuyorlar ve seninde o başlıkta mesajın var. Düz mantıkla anlatmak gerekirse olay bu yani zaman herşeyin ilacıdır sözünü kim söylediyse doğru söylemiş...
Merhaba,
57k indexli sayfamın indexi şu 37k civarında google bu aralar detaylı güncelleme içinde sanırım bazı kriterler koyuyor kendine ve gereksiz yada kopy olanları indexlemiyor veya sifirdan almaya çalışıyor tüm indexleri bir süre sonra artması beklenebilir index sayısının.
Bende bir sorun yok. Google hitleri asiri derece artti. Cünkü cok aranan bir kelimede Pr:2 olmasina ragmen google da 3. siradayim. Bu da binlerce hit göndermesine neden oluyor. Hemde sadece ve sadece 34 indexli sayfam var.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5