İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Industrial Wordpress teması

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Özellikle adsense kullanıcıları için güzel bir tema olduğunu düşünüyorum.
Aslında bunu hazırlarken wordpress için tema nasıl hazırlanır, widget uyumlu hale nasıl getirilir ve adsenseden maksimum nasıl verim alabiliriz diye bir yazı hazırlayacaktım ama malesef işim çıktığı için sadece temayı yayınlıyorum...

screenshot.jpg
Free css templates tarafından hazırlanan industrial templatesinin wordpresse uyarlanmış halidir.

Wordpress 2.3 ile birlikte gelen “Tags” yani etiket bulutu sistemi bu temada kullanılabilmektedir.

Downloads: Industrial (English) - Industrial (Türkçe)

Test theme: Industrial test

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
çok güzel eline sağlık ama eklentilerini bekliyoruz artık ;)

Z

Zion

Misafir
Tema gayet güzel.
Nacizane bir öneri:
Sitenin "content" bölümüne bölümün kendisinden büyük resim eklediğinizde site kayıyor. Diğer wordpress temalarında bu sorun halledilmiş. (Resmin bir kısmı gözükmüyor mesela)
Siz de bunu yapabilirsiniz.

Ek soru;
İstediğim css tasarımı wp theme haline getirip downloada sunsanız; footera link koymak için kaç para istersiniz? (Şu anda da sanırım bunu yapıyorsunuz)
Ama link "sponsor" olarak değil, designer olarak konulacak. Zira wp yönetimi sponsorlu temaları eklemiyor artık theme download bölümüne.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Zion; resim için söylediğini yapabilirim evet, css tasarımı sen yaptıysan designer olarak elbette koyarım ve downloada sunarım bunun için herhangi bir ücret istemem : )

Z

Zion

Misafir
@osahin
o yetenek bende olsaydı zaten ben yapardım onu :)
istediğim şey şu;
styleout veya benzer free css template sitelerinden birini wp theme haline getirmek. elbette orjinal tasarımcı için de "copyright" hakkına uygun bir not düşülmeli.
yani şöyle bir şey olabilir: design by xxxx, based on xxxx gibi.
benzerlerine siz de rastlamışsınızdır mutlaka.
designer linke sponsor link alma olayı yabancı forumlarda oldukça meşhur bir konu :)

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Zanza; hani wordpress' de sidebarı kendin ayarlayabiliyorsun ya kategoriler olsun son yazılar olsun falan diye, yada widget' e ne eklenmişse artık...
Aslında widget wordpress pluginlerinin biraz değişiği daha basite indirgenmiş bir hali yani...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.