İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İnfo Silinmesi Halinde Neler Yapılabilir.

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Mayıs 2008
Mesajlar
2,020
Reaction score
16
Konum
Ankara
Merhaba arkadaşlar

Sitemizin info'sunun yani (info:www.sitenizinadı.com) silinmesi halinde neler yapabiliceğimize kısaca değineceğim.Maddeler halinde neler yapılması gerektiğini açıklıyacağım.

1-) İlk olarak Google webmaster tools'a girererek , Site haritamızı ''Tekrar Gönder'' e basarak sitemizi google'ye tekrar gönderiyoruz.

2-) bu silinme döneminde içerik eklemeye normal zamandan daha yoğun devam ediyoruz ve içeriklerimiz içinde kesinlikle ''ÖZGÜN'' birşeyler olması gerekmektedir.

3-) İçeriği girdiğimiz zaman az sayıda backlink alarak sitemizi bot'ların gelmesine yardımcı oluyoruz.

4-) Ping servislerini kullanarak sitemizi aralıklar ile pingletiyoruz.

ve zamana bırakıyoruz , belli zaman sonra info tekrar gelicektir , şurayıda belirtmek istiyorum , eğer siteniz kaliteli ve özgün şekilde ilerletiyor , info silinicek bir durum yok ise.

google bazen nadir olarak info dalgalanmaları yapıyor , sadece siz içeriğinizi ekleyip devam edin zamanla gelicektir.

iyinet.Com / Forza FB (kaynaksız yayınlanmaz)
 

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Katılım
25 Ocak 2005
Mesajlar
7,131
Reaction score
89
Forza FB, peki bu silinme neden gerçekleşiyor. Tamamen kopya içeriklerde mi yaşanıyor...
 

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Mayıs 2008
Mesajlar
2,020
Reaction score
16
Konum
Ankara
Silinmenin bir çok nedeni var.Eğer ;

google bazen nadir olarak info dalgalanmaları yapıyor , sadece siz içeriğinizi ekleyip devam edin zamanla gelicektir.

bu dediğim harici ise . aşırı fazla link çıkışı olduğunda , çöplük site(aşırı kopya içerik ve çöpe dönmüş konular) olduğunda ve sitenizin 1 hafta üzeri kapalı kaldığı durumlarda genellikle info silinebilir . farklı nedenleride olabilir tabiki ama onlar nadirdir çok nadir.

bu yöntemlerle en az 5 günde geri gelicektir :) denenmiştir.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Üst