İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İngilizce bilmek zorunda mıyız?

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
Ben yazımı konuya örnek teşki letsin diye yazdım .

birşeylere vesile olsun diye..

ama konuyu dağıtmaya ve sataşmaya yer arayan insan doldu iyinet..

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Uff ya kişisel tartışmalarınızı özelde yapsanızda koyuna adapte olabilsek? Neden uzatıyorsunuzki...
Kim ne kadar dil biliyorsa bilir benimde tanıdığım ilk okulu bile bitirememiş birisi var 4 yabancı dil biliyor, arapça ve kürtçe ile birlikte 6 dil biliyor ve anadili gibi konuşuyor... Ne yapalım şimdi bilemezmi diyelim? Demiyorum.
Çok dil biliyor diye önünde secdemi edelim tövbe tövbe. Onuda yapmıyorum.

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
Anlamadığım konu şu ..

adam geliyor bana sallama atma gibi kelimelerle bir takım yorumlarda bulunuyor..

ama ben buna cevap verince sorun oluyor.

Ha dediğin doğru konuyu resmen saptırdılar..

Ama benim o mesajımda Secdeye durun bana diye yorumlanacak bir tavrım yok .

Hostcu kimliğimle değil Dil insanı kimliğimle yazdım . Ama sorunlu insanlarımız hayatlarında 1 dili bile zor konuştuğu için 2-3 zor geliyor ..5 diyince de sallama gibi bir ifade ile karşılaşıyoruz.

Bu insana ne diyebilirsin ki ?

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Ya güzel kardeşim bak daha önce bir başlık açmıştın hatırlıyormusun? Hani sana birisi msn den birşey yazmıştı? Ben de sana çok tezcanlısın farkındamısın demiştim? Şimdi aynı şeyi tekrar ediyorum... Herşeyi kişiselleştirme, sen birşey yazdın diyemi sorun oldu yazdım oraya? Her ikinizede bir ricada bulundum anlamak istemiyorsan anlamak istemiyorum de bitsin. Saçma sapan yerlere getirme herşeyi, sana secdeye getirilecek birşey söylediğini söylemedim lafı nasıl anlıyorsunki?
Lütfen diyorum, rica ediyorum başka nasıl yazılır Türkçe ile? İngilizcemi yazayım?

Anlamadığım konu şu ..

adam geliyor bana sallama atma gibi kelimelerle bir takım yorumlarda bulunuyor..

ama ben buna cevap verince sorun oluyor.

Ha dediğin doğru konuyu resmen saptırdılar..

Ama benim o mesajımda Secdeye durun bana diye yorumlanacak bir tavrım yok .

Hostcu kimliğimle değil Dil insanı kimliğimle yazdım . Ama sorunlu insanlarımız hayatlarında 1 dili bile zor konuştuğu için 2-3 zor geliyor ..5 diyince de sallama gibi bir ifade ile karşılaşıyoruz.

Bu insana ne diyebilirsin ki ?

ManuaL

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Gaffuru izleyin gaffuru ne dedigini kendi bile anlamıyor ama herkes gülüyor :D

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ülkemi ve dilini seviyorum...

İngilizce öğrenmiyorum, gerekte duymuyorum. Yabancılarla konuşmasamda olur görüşmesemde olur. Ayıdan post gevurdan dost olmazmış zaten... :)

Mehmet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şimdi de bir Trcell reklamı çıktı, replikler şöyle

- Aykut gol atamazsa ne der
- I couldn't

- Emaye tencere
- No i am not

İngilizce resmi dilimiz ya, altyazı, açıklama vs olmasa da anlamak zorundayız.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5