İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satış Ingilizce içerikli sitenizmi var - Yoğunlaştırılmış Tanıtım yazısı tam size göre.

catlakcocuk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
Yapılan iş : Konunuzla ilgili 100 farklı blogda tanıtım yazınızın yayınlanması.
Hedef siteler : Özellikle ingilizce siteler, Ancak türkçe sitelerinizde bu çalışmadan aynı yararı görecektir.
Sizden istenenler : Bize, link edinmek istediğiniz, Üç adet URL, ve 10 adete kadar keyword (phrase)

10 adet anahtar kelimeniz den üç tanesi her makale de rastgele olarak kullanılacaktır.

Makaleler, ingilizce bloglarda yayınlanacaktır. Yayınlanan makaleler ortalam 500 kelime uzunluğunda olup, makaleleri sizin için BİZ YAZIYORUZ.

Her bloğa eklenen makale farklıdır. Yani xx bloğun hepsine tek bir makale değil, birbirinden tamamen farklı xx ayrı makale gönderiyoruz. Bu makaleler, rewrite tekniği ile çoğaltılmayıp, hepsi birbirinden tamamen farklı özgün makalelerdir. Hepsindeki kelime sayısı ve paragraf sayısı da birbirinden farklıdır.

Tekrar belirtelim, alınacak olan ücrete yayınlanacak makalenin yazımı da DAHİL olup, üç URL nizin yer alacağı bir makalenin 100 blogda yayınlama ücreti 50 ( açıklama aşağıda ) USD dir.

SSS
1 ) Bu çalışma sonucu rapor verecekmisiniz? Verecekseniz raporun içeriği ne olacak?

Raporunuz aynı gün içerisinde size teslim edilecek.

2 ) Sitelerin pagerank değerleri nedir?

Genelde bloglar PR0. Ancak bütün bu bloglar zaman içerisinde edindikleri içeriklerden dolayı güçlenmekte. PR ları arttıkça yazılarınız dolayısı ile linkleriniz orada bulunduğu için size de gelen link gücü artacaktır.

3 ) Bu tanıtım yazıları kaç gün süre ile konulan blog da kalacak?

Blog sahibi, bloğunu yayınlamaya devam ettiği süre yazınız yayınlandığı blog da kalacaktır.

4 ) Tanıtım yazılarının silinme ihtimali nedir?

Üçüncü soruda cevap verdiğimiz gibi. Blog sahibi, blog unu kapatmadığı sürece yazınız kalmaya devam edecektir. Yani elde edeceğiniz linkler son derece kalıcı linkler.

5 ) Eklenecek yazılar başlı başına konumu olacak, yoksa sitedeki herhangi bi konunun altına yorum şeklinde mi açılacak?

Her makale bloglarda bir post olarak yayınlanacak bağımsız yazılardır.

6 ) Benim sitem Türkçe, vereceğiniz hizmette, linklerin textlerinde türkçe kullanılmadığını yazmışsınız. Hizmetinizden nasıl yararlanabilirim?

Siteniz Türkçe olsada bu hizmetimizden sizde rahatlıkla yararlanabilirsiniz. Tek yapamadığımız anahtar kelimelerinizde türkçe kullanmak.

7 ) Blog aginiz ingilizce sitelerden olusuyor. Hep ingilizce sitelerden link almak siteme zarar verir mi?

Bu zarar yerine size özellikle, google.com aramalarında da fazladan daha iyi yerlerde yer edinme şansı verir. Google.com.tr de edinecediniz yerlerde elde edeceğiniz verimi ayrıca söylemiyorum.

8) Makaleleri de sizin yazacağınızı vurgulamışsınız. Bu makaleler benim sitem veya ürünümle ilgili yazılar mı olacak?

Bizim, hazırladığımız makaleler, internet marketing, yani internet pazarlaması konusunda bilgi veren makaleler. Bu makalelerde, sizin sitenizden veya ürününüzden bir cümle içinde bahsediyoruz. Bu cümleler, yazıdaki konu gelişine uygun ama sizin site veya ürününüz için alakalı olacak bir anlam taşıyor. Bu sayede, internet pazarlama konusundaki makalelerde, site veya ürününüzle ile ilgili olacak şekilde link verebiliyoruz.

Ayrıca tekrar belirtelim. Kaç blogda link almak isterseniz, o kadar sayıda birbirinden farklı makaleyi sizin linklerinizi içerir şekilde bloglara gönderiyoruz. Yani tüm makaleler diğerlerinden özgündür.

9) Sizinle yaptığımız bu çalışmada bize verebileceğiniz tavsiye var mı?

Size çalışmanız tamamlanır tamamlanmaz, rapor veriyoruz. Bu raporda,
yazılarınızın yayınlandığı adresler yer alıyor. Eğer, bu çalışmayı devam ettirmeyi düşünüyorsanızi verilen url leri, imleme siteleri araclığı ile imleyin. Yapacağınız imleme işlemi, yayınlanan yazılardaki linklerin güçlenmesini sağyalacak.

Ancak bu çalışmaları sürekli yapmayı düşünmüyorsanız, imleme tavsiyemizi yapmayın zira arama motorları imleme yüzünden yazıları hemen indexleyecek dolayısı ile size ait linkler hemen devreye girecektir.

Bu tür çalışmayı yinede yapmanızın bir yolu var. Bizden istediğiniz blog yazılarını hemen tamamlamak yerine zamana yayılmış olarak tamamlamamızı isteyebilirsiniz. Bu durumda linkler anında görülecek olsa bile zamana yayılarak oluşturulacağından sorun yaşamadan imleme yapabilirsiniz.

10) Yazılarınızın bloğun ana sayfasında görünecek mi? Görünecekse ne kadar süre ile.

Biz bu çalışmada, size bloğun ana sayfasında yazı verme çalışması yapmıyoruz. Zira blogların çoğu zaten PR0 değerinde. Yani bloğun ana sayfasında da yayınlansa, kendi sayfasında da olsa, PR değeri aynı olacak.

Yazı ilk yayınlandığı anda hali ile bloğun ana sayfasında da yer alıyor. Ancak bu bloglarda devamlı yazı yayınlandığından blog ana sayfasında kalma süresi uzun değildir.

Ücretlendirme ;

15 adet ayrı tanıtım yazısı ve farklı siteye ekleme : 20$

Dipnot : Tanıtım yazısını günlere bölmek isteyen arkadaşlar olacağını düşündüğüm için, alınan paket fiyatının üstüne gün sayısı x(çarpı) 1$ eklenecektir.

Örnek : 30 güne yayacağız çalışmayı. 30x1= 30$ paket üzerine eklenecektir.

Değişik paket önerileri için konu altında yada özel mesaj yolu ile bilgi alabilirsiniz.

Şuan kontenjan 20 kişi.

Üye olamayanlar için msn : etliekmek[@]hotmail.com.tr

Ekleme : Bu tür haklı istekleri göz önüne alarak, paketimize iki seçenek ekledik. 1. Isterseniz, 100 yerine, istediğiniz sayida blog belirtebilirsiniz. 2. tum bloglara aynı anda eklemek yerine dilerseniz işlemin tamamlanmasın istediğiniz toplam gün sayısı belirtebilirsiniz. Bu iki seçenekle ilgili fiyat bilgilerini ilk posta ekledik.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.