İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ingilizce kadın sitesi açacaklar için kaçmaz domain

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
ingilizce kadın sitesi açacaklar için kaçmaz domain...

-- "pretty woman" aylık araması 5 milyon civarında. ayrıca bağlantılı aramalarda ciddi miktarlardadır.
-- Moniker kontrolüne göre domainin 25 uzantısı doludur com, net, info ve biz uzantısında faaliyet olmaması yayıncı olarak avantajınızadır...

pretty-womanbuyuk.jpg

Domain : Pretty-Woman.org
Bitiş : 21.04. 2011
Artırım Başlangıç: 35 TL
Minimum Artış: 3 TL
Firma : Netfirms​

Diğer Satış Linki
r10

SATIŞ KURALLARI: ÖNEMLİDİR TEKLİF VEREN HERKES OKUSUN

1) Açık artırma, GEÇERLİ son tekliften 24 saat sonra kapanır.
2) İhaleyi kazanan kişi ihaleyi kazandığı andan 24 saat sonrasına kadar geçerli bir nedeni olmadan ödeme yapmamışsa - itrader verilir, bu bilinsin, sonra sıkıntı yaşamayalım
3) Ödeme Yapı Kredi ve Garanti Bankası hesaplarına kabul edilir
4) Satış Multidir. Olası artırımlar konulara link olarak eklenecektir.
5) Domain kayıtlı olduğu firmalardaki hesaplara ücretsiz aktarılacaktır. Netfirms'de yapacağımız ilk transfer olacağı için küçük pürüzler yaşanması olasıdır...

GreeNEyeS

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
açılan multi satış konularında alıcının diğer konulardaki teklifleri görebilmesi ve takip edebilmesi için olası muhtemel kargaşayı önlemek amacıyla tüm konu linklerinin burada ve diğer konularda belirtilmesi gerekmektedir

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
açılan multi satış konularında alıcının diğer konulardaki teklifleri görebilmesi ve takip edebilmesi için olası muhtemel kargaşayı önlemek amacıyla tüm konu linklerinin burada ve diğer konularda belirtilmesi gerekmektedir

greeneyes sana şu başlıkta aynı yorumu yazman üzerine sormuştum ama cevap alamadım... soruyu buraya taşımadan konuyu okuyarak bir yorum yaparsan biz de güzergahımızı netleştirmiş oluruz.

GreeNEyeS

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
greeneyes sana şu başlıkta aynı yorumu yazman üzerine sormuştum ama cevap alamadım... soruyu buraya taşımadan konuyu okuyarak bir yorum yaparsan biz de güzergahımızı netleştirmiş oluruz.

O konuyu okumamışım.
Geçen gün bir domainde benim verdiğim teklif ile diğer satıştaki teklif aynımış.
Multi topic linki olmadığı için domain bende kaldı. Bende domaini istedim ama başka sitede başkasına kaldığını gördüm.
Bu yüzden kızdım biraz ve bu konularda bu olayların olmaması için mutlaka multi topic olduğu zaman diğer linklerin yazılması zorunludur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.