Site adresi:www.hertzcarrental.net
İstenen minimum fiyat:50 Ytl Paypal :50 $
Sitenin açılış tarihi:18-Jul-2006
Kategori, sitenin içeriği nedir:Hazır template
Günlük hit sayısı, kaynak link:5-10
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler:yok
Hosting dahilmidir:yok
Banlı olduğu sponsor varmı:yok
Banlı olduğu arama motoru varmı:yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:yok
Satma nedeni (opsiyonel):Zaman yok
PR değeri varsa linki (opsiyonel):3
Satıcının eklemek istediği notlar:Siteyle hiç ilgilenemedim ama siteye gelen ziyaretçilerin tamamı site domain adını yazarak geliyorlar.Sitenin içeriği tamamen hazır bir template üstüne düşmedim kendi kendine pr 3 oldu.
Aslında blog kurup siteyle alakalı içerik yapacaktım.Böyle bir içerik koyarsanız sitenin pr değeri çok yükselecektir bundan eminim.İsteyenlere var olan içerikte verilecektir.
Ayrıca:www.fntspower.com da hediye edicem pr1 gelecek pr3 eskiden pr5 olan bir domaindi ancak bazı nedenlerden dolayı düştü.
İstenen minimum fiyat:50 Ytl Paypal :50 $
Sitenin açılış tarihi:18-Jul-2006
Kategori, sitenin içeriği nedir:Hazır template
Günlük hit sayısı, kaynak link:5-10
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler:yok
Hosting dahilmidir:yok
Banlı olduğu sponsor varmı:yok
Banlı olduğu arama motoru varmı:yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:yok
Satma nedeni (opsiyonel):Zaman yok
PR değeri varsa linki (opsiyonel):3
Satıcının eklemek istediği notlar:Siteyle hiç ilgilenemedim ama siteye gelen ziyaretçilerin tamamı site domain adını yazarak geliyorlar.Sitenin içeriği tamamen hazır bir template üstüne düşmedim kendi kendine pr 3 oldu.
Aslında blog kurup siteyle alakalı içerik yapacaktım.Böyle bir içerik koyarsanız sitenin pr değeri çok yükselecektir bundan eminim.İsteyenlere var olan içerikte verilecektir.
Ayrıca:www.fntspower.com da hediye edicem pr1 gelecek pr3 eskiden pr5 olan bir domaindi ancak bazı nedenlerden dolayı düştü.