İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İngilizce Site!

PR3D4T0R

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Arkadaşlar İngilizce Bir Site Açmayı Düşünüyorum.Sizce Ne Açmalıyım?

Aklımdakilar Şöyle :

İngilizce Video Sitesi
Web Site Tanıtımları

Sizce Ne Açmalıyım?

tbab

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
bence tanıtım sitesi açman daha iyi video sitesinde tutturman gerçekten zor...

PR3D4T0R

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Orta,Makaleleri Ben Türkçe Olarak Bir Arkadaşıma Vereceğim.Arkadaşım İngilizceye Çevirip Bana Verecek.

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Eğer amaç reklamlardan para kazanmaksa gelirli bir niche domain alıp çalışmalara başlamalısın.

Amaç uzun dönemde kaliteli bir site yapmaksa o zaman durum değişir...

PR3D4T0R

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Eğer amaç reklamlardan para kazanmaksa gelirli bir niche domain alıp çalışmalara başlamalısın.

Amaç uzun dönemde kaliteli bir site yapmaksa o zaman durum değişir...

Aslında 2'side.

Beğendiğim Sitelerin Tanıtımlarını Yapacağım.O Sitelerin +'larını ve - yönlerini Belirteceğim.

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Aslında 2'side.

Beğendiğim Sitelerin Tanıtımlarını Yapacağım.O Sitelerin +'larını ve - yönlerini Belirteceğim.

Bence böyle bir site özgün olmalı. Siteleri kendince, kendi tarzında, belki bir az da esprili bir dille anlatmalısın. Eğer arkadaşın çeviri işini parayla yapacaksa bu iş oldukça pahalıya mal olabilir. Çünkü sürekli güncel konular eklemen gerekecek.

PR3D4T0R

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Bence böyle bir site özgün olmalı. Siteleri kendince, kendi tarzında, belki bir az da esprili bir dille anlatmalısın. Eğer arkadaşın çeviri işini parayla yapacaksa bu iş oldukça pahalıya mal olabilir. Çünkü sürekli güncel konular eklemen gerekecek.

Parayla Yapıcak ama Fazla Pahalıya Mal Olmaz.Sizce Günde Kaç konu Eklemeliyim?

PauLShark

0
İyinet Üyesi
Reaction score
51
Gelen para, verdiğin parayı kurtarmaz gibime geliyor bu iki kategorideki sitelere bakarak.

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Parayla Yapıcak ama Fazla Pahalıya Mal Olmaz.Sizce Günde Kaç konu Eklemeliyim?

PR3D4T0R bu konuda bir standart yoktur. Fazla rekabetli kelimelerden az rekabetli kelimelere göre değişir. Birisi sana şu kadar konu gir derse de duy, ama inanma. En net sonuca deneme yanılma yolu ile ulaşılır. Ama bu yolda filtreye girme riski de var. Bu nedenle risk almadan az sayıda postla başlayıp, site bir az eskidikten sonra post sayısı arttırılabilir.

bay_okan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bu aralar bende düşünüyorum acmayı ne olabilir arkadaşlar düşüncelerinizi paylaşın bizi:peh:mle

PR3D4T0R

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
PR3D4T0R bu konuda bir standart yoktur. Fazla rekabetli kelimelerden az rekabetli kelimelere göre değişir. Birisi sana şu kadar konu gir derse de duy, ama inanma. En net sonuca deneme yanılma yolu ile ulaşılır. Ama bu yolda filtreye girme riski de var. Bu nedenle risk almadan az sayıda postla başlayıp, site bir az eskidikten sonra post sayısı arttırılabilir.

Teşekkür Ederim hocam Bilgi için! Tavsiyenizi göz ardı etmeyeceğim.

Gelen para, verdiğin parayı kurtarmaz gibime geliyor bu iki kategorideki sitelere bakarak.

Hocam,Video Sitesi Yaparsam youtube api'li yapacağım.

phpvibe scriptini kullanmayı düşünüyorum.

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Bu aralar bende düşünüyorum acmayı ne olabilir arkadaşlar düşüncelerinizi paylaşın bizi:peh:mle

Tık başı fiyat ortalaması yüksek, ama rekabeti münkünse az kelimeler ve domainler üzerinde yoğunlaşmak gerekiyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.