İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İngilizce yüksek gelirli site

Flatliner

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Site adresi : PM ile verilecektir.
Site için istenen fiyat : Teklifler degerlendirelecek
Sitenin aylık getirisi: Uzun zamandır ılgılenmıyordum sıteyle konu falan eklemıyordum ve tek bır yerde adsense reklamı var ama bugun baktım 3 tıka 2.62 $ vermiş yeni yazılar eklenirse ve her reklam alanına reklam alanı konulursa daha cok yüksek kazanclar saglanacagına eminim
Sitenin açılış tarihi: 5 aylık
Kategori, sitenin içeriği nedir: Loan (Kredi)
Günlük hit sayısı, kaynak link: günlük 3 ile 10 arası
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Hepsi dahil
Hosting dahil midir: Hayır degil
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet wordpress
Yazılım lisans sonlanma zamanı: süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: hayır yok

Dedigim gibi ben iki üc aydır sıteyle ılgılenemıyorum pek fazla ama ozel calısmalar yaptırdım backlınk calısması ındex calısması gıbı siteye konu eklemedigim halde ve sadece alanlardan konu ıcı reklam alanı dolu oldugu halde 3 tıklamaya 2.62 dolar vermis. Siteyle ilgilenirse konu eklenir ve diger alanlarlada reklam koyulursa olagan ustu rakamlar kazanılır. Siteyi satma sebebim yeterli ingilizcem ve ayıracak vaktim yok. Gelen teklefileri degerlendirecem rica ediyorum abes teskliflerde bulunmayın zaten alttaki rapor goruntusu kendini anlatıyordur. Tesekkürler

Ödeme yolları : garanti

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.