İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

instant cash sweeps takes, hem eğlen hem kazan

petekercan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar merhaba. size yeni bir siteden bahsetmek istiyorum. instantcashsweepstakes. bu steyle, ptc siteleri hakkında bilgi ararken karşılaştım. çok eğlenceli bir yer üstelikte para kazandırıyor. sitenin genel mantığı şu size kısa sorulardan oluşan 4 adet anket gösteriyor ve siz cevaplıyorsunuz ama bunlar ciddi anketler değil, eğlencelik yani, hangi çizgifilm karakterini seversin, eğer bir adaya düşsen... falan gibi sonrada yanıtladığın her anket için sana ticket ve coin veriyor. (bilet ve jeton yani) bazen de ticket vermek yerine para veriyor: 0.1$ 0,08$ gibi.
coinleri isterseniz ticket'a çevirip günün sonunda çekilişe katılıyorsunuz. hergece Türkiye saatiyşe 03:00da çekiliş yapışıyor ve bir kişi 50$ kazanıyor. eğer kazanamadıysanız ticketlarınız siliniyor ve ertesi gün yine toplamaya başlıyorsunuz.
işin eğlenceli yanı bir kez giriş yapıp aknetleri tamamladıktan sonra bu bölümü kapatıyor ve 3 saat sonra gel diyor yani her 3 saatte bir, ticket-coin veya para kazanıyorsunuz.
bazen aynı anketle birkaç defa karşılaşıyorsunuz o zaman aynı cevapları vermeniz sizin lehinize çünkü trust score gibi bir şey var sitede. tutarlı cevaplar verdikçe scorunuz artıyor ve seviye atlıyorsunuz. her seviye daha çok coin ve ticket veriyo ve tabiki para. ben şu anda 3. seviyedeyim.
bir de altınıza kazandırdığınız her üye de, o üyeye anket para verirse aynısını size de veriyor, yani bir anketten 0.08$ aşırsa alt üyen,z, anında sizinde hesabınıza 0,08$ yazılır.
valla ben 4 gündür sabah akşam 3 saatte bir giriyorum, tam anlamıyla bağımlısı oldum diyebilirim çok eğlenceli çünkü 3. seviyedey,m ve hesabımda 4,6$ var.
siz de katılmak isterseniz
http://www.instantcashsweepstakes.co...ef_link/149937

aylinnpp86

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
yeni bir ölü proje, bir scam site daha. bunlar gibi yüzlerce dolandırıcı site var. bu işiten para kazanmak isteyenlere en önemli tavsiyem geçmişi olan kamuoyu araştırma şirketleri ile çalışsınlar. sağda solda her gördükleri reklama da inanmasınlar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.