İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İnternal server hatası ve Üye Grubu problemi

Merih

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Arkadaşlar Forumu 3.8.2 den 4.0.3 suite sorunsuz upgrade ettim yalnız şöyle bir sorun var E-Mail grubu aktifleşmemiş üyeler Forumdaki Üye Sayısı kısmına yansımıyor yansımadığı gibi Kimler Online kısmında ana sayfadan bakıncada görünmüyor. Ayrıca İnternet Explorerdan Bazı konulara girince İnternal server hatası veriyor bunu mozillada da Kimler online kısmına girerken arada sırada yapıyor ayrıca özel mesajlarada girilmiyor Bunların sebebi ne olabilir bir bilginiz varmı 3.8.2 den kalan bütün eklentileri tamamen kaldırdım chmodları kontrol ettim sayaçları üye profillerini güncellemeye rağmen hala böyle Bu arada Sunucu kendime ait

Merih

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
İE sık karşıllaşılan sorunlardan birisi biraz araştırdım Sununudaki php.ini dosyasındaki php_memory_limit parametresini 16 mb dan 32 mb ve yukarısına çıkarttığınızda problemi giderebilirsiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.