İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İNTERNET ALEMİNİN SOYGUNCULARI

Turkmucit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sana verilen linke girmen yetiyor heklenmek için ..

Peki tam olarak bilgisayardaki psword dosyalarını mı çalıyor.Ben butip şeylere çare olarak şifreleri msn ye kaydettirmiyorum.Bilgisyarımda keyloger vs de yoksa sayfaya girmekle neyi çalabilir ki?

raptor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Peki tam olarak bilgisayardaki psword dosyalarını mı çalıyor.Ben butip şeylere çare olarak şifreleri msn ye kaydettirmiyorum.Bilgisyarımda keyloger vs de yoksa sayfaya girmekle neyi çalabilir ki?

mailinden baktığın içinyönlendirilen adreste cookie bilgilerini çalıyor sanırsam daha sonra kendi cookie bilgileriyle değiştiriyor.

Turkmucit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mailinden baktığın içinyönlendirilen adreste cookie bilgilerini çalıyor sanırsam daha sonra kendi cookie bilgileriyle değiştiriyor.

vay bee.Peki mail siteleri bunun için bilgileri cokie lere saklamama gibi birşeyler yapamıyormu acaba yoksa yapabilenleri varmıdır.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
xss yemişsin firefox ta xss işlemiyor firefox kullanmanı tavsiye ederim ( hoş bi kere site gitti ama :( )

Atip tutmayin, XSS sistemi cookie ile alakali ve firefoxda gitmiyor felan diye bisey yok. Dediginiz dogru olsa firefox ile cerezli sitelere giremiyor olurduk, sahsen denedim Firefox'da da XSS ile cookie post edilip mail elegecirilebiliyor.

Evet firefox da hta derdi yok, BHO derdide yok bu nedenle daha guvenli.

StrOGG

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hotmailde xss açığı bulunmakta idi. kişi www.bilmemne.com/forum 'a tıkla - Süper Kızlar var felan filan diye email atar. tıkladığın an cookie'ni alır. çözebilir olayı. sizde kafayı çalıştırıp "yaw tıkladım açılmadı bi de sen denesene" diyin, o da deneyecektir, nasıl olsa sorun değil onun için. daha sonra sizde o siteyi indirin teleportla filan onun cookie'si de mutlaka bi dosyadadır oda sizin olur :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.