İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İnternet + Çevre = Kazanc

Sistemi nasıl buldunuz?

• Çok iyi

Kullanılan: 0 0.0%
  • İyi

Kullanılan: 1 50.0%
  • İdare eder

Kullanılan: 0 0.0%
  • Kötü

Kullanılan: 1 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

eneess

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
Arkadaşlar size bir sistem öneriyorum.Belki duymuşsunuzdur.Size önerdiğim sistem de sadece internetten para kazanmıyorsunuz.Ayrıca çevrenizden arkadaş,komuş vs... kazanıyorsunuz.

Nedir bu sistem derseniz.Bir firmanin ürünlerini satıyoruz ve bundan primler kazanıyoruz.Bu nokta klasik aslında.

Kazancınız bununla kalmıyor.Ayrıca üyelerinizden de kazancınız oluyor.Sadece üyeler değil üyelerinizin üyelerinden de ve onların üyelerinden de.Sınırsız bir üye potansiyeline sahip oluyorsunuz.

Ayrıca aşağıdaki resimde de gördüğünüz üzere rütbelere kavuşarak priminiz artıyor.
Ben aslında yoğun olmam dolayısıyla bir iki aydır ilgilenemiyorum.Biraz evvel benim üsttüm beni telefonda arayarak biraz dürttü.Kazanc tablosunu gösterdi.Hemen devam edeyim dedim.
primler.jpg

Firmanın reklamını İLKBAL GÜRPINAR yapmıştır.

Bu sistem kesinlikle YASALDIR.Ürün siparişi verdiğiniz de adınıza fatura kesilir.
Bu sistemden çok çok iyi paralar kazananlar var.Sizde kazanabilirsiniz.

Ben size elimden geldiğince yardımcı olacağım.

Ürün satışını int. üzerinden bile yapabilirsiniz.Böylece siz sadece aracı olarak para kazanabilirisiniz.

Bu sistem hakkında videolara ve ayrıntılı bilgiye sahip olmak isteyenler buraya tıklasınlar.

Site açıldığında sayfanın tamamını dikkatli inceleyin lütfen.

Lütfen ciddi arkadaşlar ilgilensinler.

Kafanıza takılan bir şey olursa tel. ile ister benle ister firmayla görüşebilirsiiniz.

eneess

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
Ödeme dekontu için tıklayın.

Not : Site blogspot. o nedenle Dns ayarnızı yapmadan siteye giremeyebilirsiniz.Malum Blogger kapatıldı.

Size bu işin yasallığı konusunda bilgi vermek istiyorum.Şuanda oriflame gibi dünyaca ünlü firma da satışlarının bu şekilde yapıyor.Hem yaptığınız üyelerden hemde satıştan kazanc sağlatıyor. Demek istediğim bu işte herhangibir illegal durum yoktur.

Kafanıza takılan sorularınızı firmayı arayarak da sorabilirsiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.