Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Siteniz üzerinden başka bir sayfaya girişi engellemek istiyorsanız o sayfaya link vermezsiniz olur biter. He trojan dı carttı curttu bulaştırarak bir sayfayı engellemek istiyorsanız bende sizi engellerim kusura bakmayın..
Adres cubuguna yazdiginda cikti formatini gorursun. Java bilmiyorum, if, else koyarsan olur. PHP'de de olur, kimse girip kandirmaya calismaz basit birsey icin bence.
bunu ben de firefox tavsiyesi ilk çıktıgında yapmıştım ama burda forumda hile olarak yorumları okuyunca kaldırmıştım. Ama sunu söyliyim iyi getiriyordu (Eşegin aklına karpuz kabugu getirmek gibi olmasın ama...)
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5