İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İnternet TV'si açılsa?

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Geçen gün evde yalnızdım. Birşeyler düşüneyim dedim. Aklıma fantastik bir fikir geldi. (tabii yapılsa unfantastik olacak :) ) Oruçlu oruçlu nasıl geldi bilemiyorum.

Aşırı güzel bir fikir olmamakla birlikte...

Şimdi, misal Aydın Doğan... Adamın sürüyle medya çalışmaları var. Spor'la ilgili gazetesi; Fanatik. Siyaset; Posta, Hürriyet...Çocuk kanalı; D Çocuk... At yarışı kanalı bile var adamın.

Sadece örnek veriyorum, Aydın Doğan yapmak zorunda değil.

Yeni bir kanal kurulsa, sadece İnternet ile ilgili yayınlar verse.... Webmaster forumları, haber siteleri, para kazanma yolları, internetin bireye psikolojik etkileri vs.

Böyle bir kanal kurulsa sadece iyinet'tekiler izlese, reytinler sanıyorum güzel gider.:) (pek de anlamam,yanlış bir cümle kurduysam pardon :eek: )

Tabii, bu imkansız gibi birşey. Zaten içimizden biri yapamaz, birileri gidecek söyleyecek, o da yeni bir kanal açacak...:)

Biliyorum belki saçma gelebilir ama aklıma geldi yazmak istedim.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
biraz geç kalsıd gibi forumdaki bir kişinin zaten bu konuda çalışmaları var:D

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Vallaha mı? Link alabilir miyim? Varya acayip sevinirim. Ama inşallah sadece iyinet'e üyedir bu kişi :eek:

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
teknoloji tv buna yakın bir şey yapmıyormu zaten ?
ne zaman açsam ya google dan ya da web yazılımlarından bahsediyor. tabi oyunlar ve diğerleride var.
ancak bir webmaster için gerekli tüm kaynağın orada yayınlanıyor olması boşuna olurdu kanımca. işi paso bilgisayarda olan biri günde ne kadar tv seyredebilirki ? Ya da bir sql sorgusunu anlatan bi abimiz çıksa o anlatırken yazmakmı mantıklı yoksa netteki herhangi bir yazılı kaynaktan yararlanmakmı ?
Bir çok konuda artısı olacağına inansamda yine bir çok konuda boşa atılmış bir adım olacaktır. Zaten dediğim gibi bilgisayarla çok zaman geçiren biri tv seyretmiyorsa balık baştan kokuyor zaten ;)
Ha ama ben kalkıp 2 satır kod yazıyorum, sonra 3 saat boyunca msn, video siteleri vs. gezxiyorum diyen varsa o dizide seyretse olur :D

sivrisinek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
bir kanal açmak çok zor..Sadece kurulum vs en az 100 milyar..
Bu kanalı uyduya çıkartıp izletmek aylık 200 milyar uydu kirası var..

Yoksa önüne gelen kanal açıp çıkar..

İnternetten olurmu böyle birşey olur neden olmasın ben bile yapabilirim..Tvde çok kez çalıştım..Fakat internette tutacak bir kanal yarın ile resmi prosüdürlerin yapılmış olması gerekiyor..

ama zaten senin istediğini şuan http://televidyon.com/ yapıyorlar..

WebmasterEvi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Televidyon benzeri bir çalışma içindeyim şuan.Webmasterlar ,teknoloji ve çeşitli dallar hakkında özgün ve sesli anlatımlı videolar olacak.Videolar için eleman kadrosunu ayarlıyorum.Site tasarım v.s inş güzel olacak heves var bakalım :)

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Vallaha mı? Link alabilir miyim? Varya acayip sevinirim. Ama inşallah sadece iyinet'e üyedir bu kişi :eek:

ben söylemiyim kendisi söyler bir süre sonra zatende maddi maneviği çok uğraştığını ben biliyorum ve çokta başarılı işler çıkarıyor

bybart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
donanımhaberin ürün tanıtımları ve televidyon çok güzel örnekler. Hep düşünmüşümdür tv.iyinet.com gibi birşey olsa orda foruma emek verenler görüntülü programlar yapsa. Geyikten, seo ya kadar tv içeriği gibi...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.