İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

internet üzerinden Görüntülü ve sesli egitim ?

hangi dersler yada sistemler konusunda Ders almak isterdiniz.

• Kullanılan toplam oy
    10

CMYLMZ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar internet üzerinden görüntülü ve sesli egitim projemize başlıyoruz bize en çok tercih edeceginiz programlama dilleri yada diger konu başlıkları konsunda yardımcı olursanız çok seviniriz.

Projenin kısa açıklaması şudur ;
öğretmenimiz kamerası ile görüntülü ve sesli olarak sizinle iletişim kurabilecek,
dersler de öğretmenin masaüstü gösterimi sayesinde yazdığı program yada yaptığı her türlü şeyi anında sizlerle paylaşabilecek, ders notlarınızı ders esnasında alabileceksiniz , sorularınızı sorabilecek ve cevaplarınızı alabileceksiniz.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
yaz beni başa
c++ , php, veritabanı (hepsini ögrenmeye calıscam)
fiyat konusunda acıklama yaparsan bide ?

CMYLMZ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şu anda hat bedelleri ve lisanslarla ilgileniyoruz %90 bitmiş durumda hepsini toparlayıp üstüne öğretmen bedellerinide ekledikmi fiyatlar çıkıcak ama max 10 gün yada 15 gün sonra belli olmuş olur. ama şunu söyleyebilirim bir kurs bedelinden daha ucuz olacağı kesin
ve size yol vsvs ek götürüleri de olmayacak

bu sistemde Öğretmen olarak çalışmak isteyen arkadaşlarımız benimle özel mesajdan irtibat kurabilirler

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
@cmylmz umarım pm deki gibi olur fiatlarda benim gibilerde katılır :)

CMYLMZ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@peep o fiyatlarda tutmak için inanılmaz çaba sarfediyoruz. katılımın yüksek oranlarda olmasını sağlamak için elimizden gelen tüm imkanları bu işe seferber etmiş durumdayız. umarız çabalarımız sonucsuz kalmaz

HiTCRAFT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hocam şuan internette "ruby on rails" programlama dili ile ilgili türkçe kaynak kısıtlı durumda. Öğrenmek isteyen arkadaşlar oldukça fazla. Fikrim bu dil üzerine.

CMYLMZ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hocam şuan internette "ruby on rails" programlama dili ile ilgili türkçe kaynak kısıtlı durumda. Öğrenmek isteyen arkadaşlar oldukça fazla. Fikrim bu dil üzerine.

bende cideen çok merak ediyorum fakat eğitmenini bulmakda cidden bir sorun bu tür dillerde. ama egitmeni bulduğumuz an dersini vermeye başlayabiliriz

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.