İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İnternethaber Dizin

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Bugün manşet haberlerde yer alıyordu dikkatimi çekti paylaşmak istedim.

http://www.internethaber.com/webrehberi/

Link eklemek yerine haber ekleme zorunluluğu getirmişler. Şuan pr değeri vs düşük ama internethaber in popülerliği göz önünde bulundurulur ise kısa zamanda hem alexa hemde pr olarak iyi yerlerde olacaktır.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Sarget bu adamların internet projesi yürütmesi çok zor hiçbirşeyden anlamıyorlar, terör sempatizanı bir site, sağdan soldan 2-3 ziyaretçi nasıl çekerim derdindeler.

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Terör olayları için herhangi birşey sölemek istemiyorum. Girip okuduğum bir site değil. 2-3 fazla ziyaretçi olayına gelince dikkat ederseniz bu tarz sektördeki sitelerin bir çoğu hemen hemen aynı taktikleri kullanıyor. Sayfaları belli bir süre sonra refresh edip açık unutanlardan fazla sayfa görüntüleme elde ediyorlar, haberleri sayfalara bölüp okumayı zorlaştırıyor ve yine sayfa gezinmesini vs çoğaltıyorlar.

Ama şöyle bir gerçekte varki bu sektör gibi bizde site yaparken hep fazla ziyaretçinin peşindeyiz.

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Eskiden bende bir takım haberlere bakardım. Yalnız sitede bir çok hata var. Bırakın yaptığı haberleri işlemcimi bile kasar hale geldi. Bir çok flash banner alıyor kişiler. Aldıkları bannerlar çoğunlukla mozilla firefox-a uyumsuz oluyor.

Basın kadrosunu bilemiyorum yalnız arka planda geliştiricilerin çok çalışması hatta profesyonel destek alması gerektiğini düşünüyorum.

www.ntvmsnbc.com u takip ediyorum. herhangi bir kasma vb. olmuyor bilgisayarımda.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.