İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

internethaber

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
internethaber.com sitesini haber ajanslarından topladığı haberleri karışık olarak sunup rahat rahat her haber sitesinin haberini okuduğum için takip ediyorum, sitede birkaç yazarda köşe yazıları yazıyor, sitenin sahibi kendisini bu duruma getiren internet dünyasının başarısını kendi habercilik başarısı sanıp böbürleniyor bol bol bende kıs kıs gülüyorum bu komediye, ancak katlanamadığım birşey var aylardır takip ettiğim bir yazar önce pkk sitelerinde referans yazılarının olduğunu farkettim bir ara bırakacak oldu siteyi sonra geri aldılar güya çok seviyorlarmış, oysa küllüm yalan binlerce okunan haber 1-2 yorum alıyor neden? çünkü sansürleniyor yorumlar.
Dikkat edin http://www.internethaber.com/author_article_detail.php?id=8165 bu yazar yavaş yavaş insanları kürt devletine alıştırıyor bu kadarına pes diyorum!

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34

bybart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
biri bana bölücülerin sorun yaratmak dışında bir çabaları olduğunu söyleyebilirmi?

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Ne Nazım ALpman'ı sevebildim, ne nevruzu Türk bayramı olarak kabullenebildim, siyasetçileri de sevemedim ezelden (karikatürleri hariç). İnternethaber kontrollü bir şekilde cozutuyor zannımca. Ne ararsan var... Hadi'nin DP ile içiçe olduğu, Ak Parti'den beslendiği, işine geldiğinde çük büyütücü, kadın azdırıcı reklamları yaptığı, CHP'nin önde giden destekçisi, MHPnin sağ kolu bir site olduğunu düşünüyorum.
Siyasete girmeyelim yine de!

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
internet haber tarafsız düzgün bir siteyse girmiyim bende bidaha internete:D kim nekadar çok para verirse oraya yöneliyor

Hit alıyormu acaba o ayrı bir mesele:D

Gur.Kem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bazı arkadaşlar konu hakkında saçmalıyor . Siyaset serbestse söyleyin cevap verelim, değilse susun lütfen .

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.