Alıntı:
ozgurruh´isimli üyeden Alıntı

Yok yere siteler şimdiden engelleniyor kapatılıyor sonrada kısıtlama yok deniyor. Ben istediğim sitelere şimdiden giremiyorum. Standart paket uydurmasıda kısıtlı şuan ki gibi değil. Benim DNS sistemimi kapatıyor. Hani diyelim ki aşabildik bir sistem bulduk aştık diyelim. NE oluyor sizler suçlusunuz diyor kapına geliyorlar
Öncelikle herkese merhaba!:alkış:
Bu gün internet kullanımına dair öfke sınırımın zorlandığı günlerden birini daha yaşarken, "kamuda internet kısıtlama" başlığı ile aramam esnasında buraya ulaştığımı belirteyim.
Gördümki bu haber ve yazılanlara karşı kayıtsız kalmak mümkün değil...
Bende olayın "BİR BAŞKA BOYUT"undan söz etmek istedim.
Bir kamu görevlisi olarak bizlere yapılan eziyeti dile getirmeden yapamayacağım. Bizim eller başka eller, bizim diyar başka diyar, bizim internetimiz bir başkadır.
Niye ki!... Deyin hadi, deyinde Allahaşkına bende rahatlim sizde rahatlayın da, böylece şu internetten çektiğim sıkıntıyı sizlerle paylaşmış olayım!...
Bizim buralarda havalar öyle sıcak, öyle sıcak ki, yakıp kavuruyor bizleri... Koskoca kamu sekteründe internet yasağı olurmu, diye sorsam sizde bana; "ne kadarı yasak" mı diye sorarsınız, yoksa hadi canım olurmu öyle şey mi dersiniz...
Tercih sizin, istediğinizi deyin, dilediğiniz şekilde de düşünün!..
İşte bizim diyarda, bu devirde, bu memleketteki KAMU KURUMU'nda internet kullanımının tamamen yasak olduğu bir diyardan söz ediyorum ben...
İlk okul çağındakilere belli sınırlama getirilsede, öyle yada böyle internet kullanabilirken, maalesef bizler tamamen bu hakdan mahrumuz.
Neden çünkü idarecilerimiz ve bu hizmeti sağlayan firmanın keyfi gereği öyle olması uygun görülmüşte ondan...
Artık çocuklara bile "cıs cıs" elini yakar denmediği bir devirde, bize "cıs" diyorlar!
ONLAR BİZLERE "CIS" DERKEN SİZLER NE DİYECEKSİNİZ, MERAK EDİYORUM...