İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

internette biz de varız - yorumsuz

dsgnr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bazı ş.... sizler yazdığım scripti satıyor başka bişi göremedim bende..

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
Birşeyi unutmuş arkadaş..
You will be banned as soon as possible :)

Adsense kazancı için site yapmış ş... :) satıyor

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hotscripts.com

bu site aslında bu tarz scriptlere müsade etmese daha güzel olur. ama işte hangi birini engellicen bi tane değil ki bir sürü var böyle.

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
hotscripts.com

bu site aslında bu tarz scriptlere müsade etmese daha güzel olur. ama işte hangi birini engellicen bi tane değil ki bir sürü var böyle.

Review da yazacaksın o zaman kimin üyeliği varsa söyleyelim yazsın

This stolen script is illegal and ban guarantee from Google.com :)

Bu çalınmış script illegal ve google dan BAN garantilidir ...

dsgnr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bu scripti sadece 5 kişiye satıp satışını durdurdum ama alan kişiler boyle çıkınca piyasa ii ce kirlendi. tabi sadece bunun sayesinde değil. temiz görünen bazı pisliklerde var

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bu scripti sadece 5 kişiye satıp satışını durdurdum ama alan kişiler boyle çıkınca piyasa ii ce kirlendi. tabi sadece bunun sayesinde değil. temiz görünen bazı pisliklerde var

Merhaba,
Aslında burada hata bir scripti birden fazla kişiye satmakta degilmi? cünkü 5 parmagın beşide bir degildir tamda beş kişiye satmışsınız dogal olarak aralarından birileri bundan kazanç elde etmeye çalışacak bence bu tür alışverişlerde iyi fiyata 1 kişiye verilse daha kaliteli bir alışveriş olur. yada 5kişiye satıyorsanız bu tür şeylere göz yummak gerekli. Yinede o 5 kişinin içinden bu haraketi yapanlar dogru yapmamışlar.

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
pesyani.net, searcharticle.net daha vardı aklımda kalanlar, kafamı bozan kullandıkları kelimeler, google.com içerisindeki spam sayfaları silmemek ise google inc. in zafiyeti.

AlemTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ne kadar kanı bozuk insanlar var ya bi insanın emeğine bu ülkede saygı duyulmuyor.Bir ürün çıktığında mutlaka copy veya korsanlarını çıkartıyorlar.Çalıs seninde olur be adam neden çalmakla bu işler yürümez !

M

MasterTR

Misafir
peki dsgnr sen bu scripti yazarken ne amacli yazmi$tin bende onu sormak istiyorum?

turk internetini copluge cevirmek icinmi yoksa bilimssel ara$tirmalarda kullanilsin diyemi??

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5