İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İnternette Para Kazandıran En İyi Site...

firarian

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Uzun zamandır uğraşıyorum.
Kazanmak için uğraştığım zamanımı verdiğim siteler oldu şimdiye kadar bulduklarımın en iyisi dediğim bir siteyi paylaşacağım bilmeyenler için elbette bilenler vardır.
Açıklama yapmak gerekirse arkadaşlar referans önemli bu sitede sizin kadar benim içinde önemli elbette toplayabilirsiniz iki linkide vereceğim.
Tıklayıp tıklamamak size kalmış ama düşününki sizde bu yola baş koyduğunuzda mutlaka sizde referans arayacaksınız lütfen kaybetceğiniz yada sizlerede fazladan kazanç sağlayacağını düşünüpte refsiz e tıklarsanız sadece bencillik yaparsınız ilerde sizde referans beklerseniz bu bencilliğiniz aklınıza gelsin.

Neyse uzatmayayım bu sitede tıklayarak para kazanabilirsiniz elbette ref. çok önemli bunun yanında sitede oyun var günlük 30 hakkınız var.Clixgird oyunun ismi tamamen şans oyunu Türkiye saatiyle sabah saat 07:00 da sıfırlanıyor bilmenizi isterim günlük deneyin $10-$5 ve $2.50 kazanma şansınız var.Tıklamak için reklamlarda 3 sn beklemeniz yeterli.Paranız $8 dolar ve üzeri olduğunda Pazartesi ve Cuma günleri öğleden sonra saat 17:00 a kadar paypal hesabınıza çekebilirsiniz.

Belki Çoğu Kişi bilmiyordur paylaşmak istedim.Lütfen Yorumlarınızı Buna göre yapın emeğe saygı elimden geldiğince bu site hakkında yardımcı olmaya çalışırım.
Tekrar belirtmek isterim Ref. önemli tıklayan arkadaşlarıma teşekkür ederim bencillik yapmadıkları için.Refsiz e tıklayan arkadaşlarımada canı sağolsun ama unutmayınki bencillik size hiç birşey kazandırmayacak...
Site Linki ;

Refli:http://www.clixsense.com/?5918679

Refsiz:http://www.clixsense.com

UP!!!

Up!!!

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.