İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İnternette Sorun

F

fatihhk

Misafir
İnternette garip bir sorun var.Bazı sitelere giriyor bazılarına girmiyor.Neden olabilir?

Örneğin;
Garanti Bankası giriyor
Google girmiyor
TTKota Sayfası giriyor
İyinet giriyor
Webservis girmiyor
Sedo girmiyor
Godaddy giriyor
Hotmail girmiyor.
Msn bağlanmıyor(anahtar bağlantı noktaları ve sistem dosyasi sorunu veriyor)

sizdede sorun varmı?
Yoksa bendeki sorunun nedeni nedir?

F

fatihhk

Misafir
ya peki sorun nerede.
kablolar yine birilerinin bi tarafına kaçtı diyecem bazı siteler açılıyor bazı siteler açılmıyo.
bilgisayarda sorun olsa yine aynısı açılmıyosa tüm sitelerin açılmaması lazım.
siteler toplu olarak benim ip yi banlamadıysa sorun bende değil diye düşünüyorum.
valla anlamadım.

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Burası Türkiye kimbilir Müyap banlamıştır belki o siteleri.Şaka bir yana gerçekten ben alıştım artık.Sorun olunca alternatif işlere bakmaya başlıyorum böylelikle zamandan kazanç oluyor.Sizde net düzgünken meşgaleler bulun bozulunca yapmak için(eskiden elektrik kesileceği zaman söylerlerdi kesilmesini beklerdik-çok değil 9-10 yıl olmuştur-)

F

fatihhk

Misafir
ya zaten aksamdan beri kitap okuyordum biraz gireyim dedim böyle oldu.
ama mesela yurtiçi yurtdışı ayrımı yok.örneğim istanbul üni. sinin siteside açılmıyo(ki Türkiye'deki en güçlü ağ omurgası olan Ulakbim e bağlı) google yada sedo da.bunlar aklıma gelenler.
ama mesela garanti bankasının siteside sanki bilgisayardan bi sayfa açarmışım gib çat diye açılıyor.bu iyinet vs. içinde geçerli.
çok ilginç valla.

cixmekan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet şuanda iyinet forum ve birkaç site hariç diğer sitelere giremiyorum bu türktelekomda iyice cıvıttı artık

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
almanyada adamlar 3Gbitlik bağlantıya bizim paramızla aylik 70 ytl oduyorlarmış konuşmada ucretsiz bizimkilerde hala taş devrinde

F

fatihhk

Misafir
ohh be benim durumumda olan birisi daha çıktı sonunda :D
yoksa sorunu kendimde aramaya başlayacaktım.

F

fatihhk

Misafir
TrDownload' Alıntı:
almanyada adamlar 3Gbitlik bağlantıya bizim paramızla aylik 70 ytl oduyorlarmış konuşmada ucretsiz bizimkilerde hala taş devrinde

ben ondan hep vazgeçtim.en azından kesintisiz hizmet versinler ya...
ondan sonra sen gel bu bağlantıyla elin webmasterlarıyla rekabet et :(

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benim internetim acayip hızlı bugün, bütün siteler açılıyor. kablonet kullanıcısıyım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.