İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İnternetten çok kolay para kazanma[perk]

darknessrage

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Beyler şu ana kadar bir çok şey denedim hiç birisinde 1 tl bile kazanamadım ama bu perk denen şey 1 haftada en az 50 lira kazanabileceğinizi vaat ediyorum sistem şöyle işliyor 2 yol var birincisi en kolayı siz benim referansımdan üye oluyorsunuz ve sizden kazandığım paranın yarısını size paypala gönderiyorum bir referans 1 tl yani size her üyelik için 50 kuruş gönderiyorum diğer yol ise sitedeki teklifleri yaparak bu imkansız birşey 3-5 puan için 1 gününüzü yiyebilir ve sonuç kesin değil tek yapmanız gereken benim refimden üye olduğunuz e-mail adresininizi yazmak ve pm göndermek hepsi gözüküyor benim ekranımda ne kadar çok üye olursanız o kadar çok kazanırsınız teşekkürler

refli üyelik:www.perk.com/perk/invite/e46b9a81
refsiz üyelik:www.perk.com

para aldığımın kanıtı:http://k1306.hizliresim.com/1b/m/pcf5s.png

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5