İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İnternetten Para Kazanılırmı?

metindemirr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Birçok internet kullanıcısının merak ettiği ve arama motorlarından çok sık sorgulattığı bir sorudur.”İnternetten Para Kazanılırmı?”

Evet internetten gerçekten para kazanılıyor ama buna mutlaka kendi alt yapınızı önceden hazırlamanız gerekiyor.Yani kendi bilgileriniz bu işe yeterli değil.Buna emin olabilirsiniz.Çünkü internetten para kazanmak için sadece anket doldurup,facebook sayfaları beğenip ve blog yazarak para kazanmanın dışında en önemli kazanç modellerinden biri affiliate sitelere satış ortağı olmaktan geçiyor.

Bunun içinde mutlaka ortağı olacağınız affiliate sitede, satmak istediğiniz ürüne uygun,arama motorlarında ön sayfada çıkmanızı sağlayacak güzel bir domain ismi almanız gerekiyor.Sonra bu ismi bir sunucuda çalışır hale getirip sözkonusu sitenin satış ortağı olmanız gerekiyor.

Bazılarınıza bu anlattığım gerçekten çok zor gelebilir.Zor tabiki.O yüzdende herkesin kendi başına,kendi mevcut bilgileri ile yapamayacağını söylüyorum zaten.

Peki ne yapmak lazım?Bu işe karar verdiyesini eğer,kazanç sistemleri için ihtiyacınız olan herkonuda size adım adım yardımcı olacak,bir eğitim kitabına ihtiyacınız var.

270 TL Tutarındaki bu kitap şuanda kısa bir süre için Sadece 76 TL + KDV dir.Fakat fiyatı size kazandıracaklarının yanında bedava.Bu işle ayda 1000$’dan 6000$’a kadar paralar kazanabilirsiniz.Yapacağınız 2-3 satış, sizin bu harcadığınız parayı çıkaracaktır.

Sisteme gelince…..

Buraya tıklayarak ürünün resmi satış sayfasına giderek daha geniş bilgi ve ürünü satın alabilirsiniz.

Herkese hayırlı kazançlar dilerim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.