- Reaction score
- 0

2006 senesinden beri internetten nasıl para kazanılacağını hep googledan sorgulatarak öğrenmeye çalışmışımdır.Ne yazıkki herkafadan farklı sesler çıkyordu.Çünkü hiç kimse nasıl kazanılacağında dair tam bir bilgiye sahip değildi.Sonunda bıktım ve uzun bir süre ilgilenmeyi bıraktım.En güzeli çalışıp kendi işimde kazanayım dedim.En hayırlısının bu olduğu doğruydu ama,ne yazıkki giderek daralan sektörlerde,geçmiş yıllardakindan daha fazla çalışmamıza rağmen hakkettiğimiz verimi alamıyorduk.Ne yaparsak yapalım sonuç değişmiyor.Tesadüf internette tekrar aynı konulara rastlamaya başlayınca yeniden bu konuları incelemeye başladım.Sonuçta arama motorlarına baktığımda net bir kazanç tarifi yoktu.
Genel olarak aslında birçok kişi nasıl kazanılacağını bir takım eğitim setlerine para verip alarak öğrenmişler ama,bu bilgileri kimse bedavadan dağıtmak istemiyorlar.Haklılarda.Herke öğrenmek istediği şeyi ücret mukabilinde öğrenmiş.
Bende bu sistemin içine dahil olarak bir site kurdum.(Bu siteyi) İnternetten para kazanmak istedikleri için arama motoru veya tavsiyelerle bir şekilde websiteme gelmiş olan insanların, öncelikle para kazanmak için nasıl bir websitem olmalı şeklindeki sorusunun cevabınıda aldıklarını düşünüyorum.Evet arkadaşlar böyle bir site yeterlidir.Fakat sadece site yeterlimidir?Ne yazıkki değil.Bu noktadan sonra ciddi bir eğitim,güçlü bir SEO ve katılımcılık gerekmektedir.Bütün bunlarda ancak eğitim setleri ile mümkün olabilmektedir.Bizlerde bu setler sayesinde yavaş yavaş belli bir kazanç noktasında doğru yol alıyoruz.Neden yavaş yavaş diyorum?Çünkü siteyi açtınız,eğitim setinide aldınız tamammıdır.Değil.Sitenizin hitinin yükselmesi ile beraber para kazanmaya başlıyorsunuz.Buda 2-3 aylık bir sabır gerektiriyor ama,şansınız yaver giderse arada yapacağınız satışlar sizi motive edecektir zaten.
Arkadaşlar tavsiyem şu; Google arama motorlarında bilgi sorgulamaya boşuna uğraşmak yerine size tavsiye edeceğim ekitaplardan biri olan 74TL değerindeki e-para kazanma rehberi işinizi görmeye yeterli olacaktır.Yapacağınız iki satışla bile geri alabileceğiniz bir paradır bu.Bununla başlayın inşallah sizlerde kazanç hedeflerinize ulaşın.
Hayırlı kazançlar dilerim
Metin Demir