İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İnternetten Para Kazanmak İsteyenlere Bir İyilikte Benden!

Laptec1

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ekli dosyayı görüntüle 4569
İnternetten para kazanmak isteyenler yada hali hazırda para kazanmak üzerine kurulu olan web site sahipleri hosting sponsorunuz oluyoruz. Kaliteli içerik giren bu işte hırslı olan arkadaşlara karşılıksız olarak web sitelerine hosting sponsoru oluyoruz aşağıda ücretsiz vereceğimiz hosting panelinin detayları bulunmakta.

Disk Alanı 10 GB
Bandwidth 25 GB
MySQL Database Limitsiz
Subdomain Limitsiz
CPU Kullanım İzni %15
Türkçe cPanel
Yukarıdaki özelliklerinde ücretsiz hosting paketine sahip olmanız için ne yapmalısınız?

Eğer daha önceden “para kazanma” sektöründe bir web siteniz var ise bize aşağıda yorum bölümünden alan adını yazarak incelenmesini isteyebilirsiniz. Eğer daha önceden bir web siteniz yok ise yada web site kurma bilgisine sahip değilseniz size öncelikle Kazanç Teknikleri(Tıkla İndir) eğitim setini öneriyorum. Bu eğitim setinde internetten para kazanma yolları hakkında en kapsamlı bilgiler aşama aşama resimli olarak anlatılmıştır. Profesyonel bir web sitesi tasarımı ile sitenizi nasıl kuracağınızda aşama aşama anlatılmıştır. Web site kurma bilgisine sahip olduktan sonra kullanacağınız alan adını alarak iletişim bölümünden bize bildirmeniz yeterli olacaktır.
Not: Hosting sponsoru olduğumuz sitelere 7 gün içerisinde kurulumları yapılmaz ise ücretsiz hostingleri iptal edilecektir. Sponsor olduğumuz hostingte yer alacak sitelerin gerçekten hakeden hırslı kişiler olması için gereken özen gösterilecektir. Toplamda 50 kişiye ücretsiz hosting dağıtılacaktır.

Kaynak

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.