İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İnternetten Para Kazanmak ve Goomass İle Eğitim

metindemirr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
goomass.png

Dünyada ve Ülkemizde’de internetten para kazanma çağı yaşanmaktadır. Kimileri uzun yılların verdiği tecrübeler ve deneme yanılmalarla, kimileride eğitim setleri ile kısa yoldan öğrenerek internetten para kazanmayı meslek haline getirmişlerdir.

Bu işin eğitimini alarak yapanlar, sistemi o kadar güzel işler hale getirmişler ki, gece uyurken bile kazanır hale gelmişler. Hatta onlar tatilde eğlenirken bile para kazanmaktadırlar. Peki nasıl oluyorda böyle para kazanıyorlar?

Bu işin esas başlangıcı, bir Affiliate Satış ortaklığı sitesine üye olmakla başlıyor. Çünkü sistem size ait olmayan bir ürünü satmanız ve karşılığında komisyon geliri kazanmanız temeli üzerine kuruludur. Dünyada en yaygın internet kazanç sistemi budur. Bu işi yapabilmeniz için herhangi bir vasıfa sahip olmanız gerekmiyor. Sizden aranan bir özellik, bir vasıf ve kriter yoktur. Sadece üye olursunuz ve ürün satarak kazanırsınız.

Türkiye’de üye olabileceğiniz bu konudaki en iyi affiliate satış ortaklığı sitesi ise, XTicaret‘tir. İnternetten para kazanılmaktadır ama, ne yazıkki gerçekten anlatıldığı gibi de çok kolay değildir. Hangi tür satış yöntemini kullanacağınız, satmak için hangi tür ürünleri seçeceksiniz, ürün satışlarını hızlı ve kolay gerçekleştirmek için hangi stratejileri oluşturacaksınız; en önemli olan şeyler bu bilgilerdir.

Maalesef kendi başınıza öğrenmenizin mümkün olamadığı bu sistemde, mutlaka eğitim takviyesine ihtiyacınız olacaktadır. Bunun için piyasada hakkında hiç bir şikayet olmadığı gibi, kullanıcı memnuniyetinin en üst seviyede olduğu GOOMASS EĞİTİM KİT‘ini tavsiye ediyoruz.Kolay anlaşılır ve öğretici nitelikteki bu kit sayesinde, en üst düzeyde bir eğitim alarak, kazançlarınızı en profesyonel şekilde otomatikleştirerek kalıcı hale getirebileceksiniz.

Neler Yapabileceksiniz ;

• Hangi affiliate sitelere nasıl üye olacağınızı öğreneceksiniz.
  • Hangi satış yöntemini seçtiyseniz onunla ilgili bilgiler öğreneceksiniz.
  • Doğru ürünleri seçmeyi ve en yüksek şekilde kazanmayı öğreneceksiniz.
  • Ücretsiz siteler ve bloglar oluşturabilecesiniz.
  • Joomla ve WordPress siteler kurmayı öğreneecek ve SEO çalışmaları ile sitenin performansını yükseltmeyi öğreneceksiniz.
  • Kurduğunuz sitelerinizde reklam geliri elde etmeyi öğreneceksiniz.
  • Google Adwords reklamlarıyla,ürün satmayı
öğreneceksiniz.

Buraya tıklayarak Goomass Resmi sitesine gidebilirsiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.