İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ioncube

OrhanGuzel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
suncumdan sadece php yi kaldırıp yeniden kurdum awbs çalışmıyor ioncube kurulu değil hatası veriyor kaldırmadan önce php klasörünün yedeğini almıştım geri yükledim olmadı. Bu ioncube windows sunucuya tam olarak nasıl kuruluyor. İnternette o kadar arama yapmama rağmen hiçbir bilgiye ulaşamadım ioncubenin sitesinde anlatıyor php.ini değiştirin falan diye yapıyorum olmuyor. Bilgisi olan lütfen yardımcı olursa çok sevinirim

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11

OrhanGuzel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cevabın için teşekkürler ama
onun aynısı zaten ioncubenin sitesinde yazıyor ve ben yaptım zaten ama olmadı. Sunucumda ioncube kurulu zaten ben sadece php yi kaldırıp yeniden kurdum ondan sonra awbs çalışmadı suncuya format atmadım ioncubeyi silmedim ama bu hatayı veriyor.Site error: the file C:\vhosts\xxxxx.com\httpdocs\Index.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_win_4.4.dll to be installed by the site administrator.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
selim sen sanırım linux sunucuya göre anlatmışsın kurulumu :) arkadaş windows server kullanıyor

OrhanGuzel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Neyse arkaşalar bu mesajı yazdığımdan bu yana bununla uğraşıyorum ve çözdüm nasıl yapılacağına gelince çok basit sizden ücret isteyenler utansın.

İlk öncelikle sunucunuzda php dizini neredeyse yani php.exe nerede kurulu ise o dizine giriyoruz mesela c:/php klasörü sonrasında "extensions" klasörünün içine ioncube dosyalarından sizden istediğini versiyonun dll dosyasını kopyalıyorsunuz mesela bende ioncube_loader_win_4.4.dll bunu istemişti bu kopyaladım yine aynı klasöre "ioncube-install-assistant.php, ioncube-rtl-tester.php ve ioncube-sysinfo.php" dosyalarını kopyalıyoruz.

Sonrasında ioncube bize hangi sitede lazımsa o sitenin ana dizinine ioncube isminde klasörü oluşturup içine tüm ioncube dosyalarını kopyalıyoruz.

Son işlemimiz ise c:/windows dizinindeki php.ini dosyasını notepad ile açıp en altta aşağıdaki kodları ekleyip kayıt ediyoruz ve kurulum bitiyor.

[Zend]
;zend_extension_manager.optimizer_ts="C:\Program Files\Zend\ZendOptimizer-2.6.2\lib\Optimizer-2.6.2"
;zend_extension_ts="C:\Program Files\Zend\ZendOptimizer-2.6.2\lib\ZendExtensionManager.dll"
zend_extension_ts = "C:\Program Files\SWsoft\Plesk\Additional\Php\extensions\ioncube_loader_win_4.4.dll"

" "C:\Program Files\SWsoft\Plesk\Additional\Php\extensions\ioncube_loader_win_4.4.dll" " bu dizini sizin php.exe neredeyse o şekilde değiştirmeyi unutmayınız.

Son olarak "herşey para değildir"

turkkant

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
The file C:\Inetpub\vhosts\bilmemne.net\httpdocs\install\install.php encoded as type [0/0] cannot be decoded by this version of the PHP Loader. The file was probably corrupted during installation.

ioncube kurdum bu hatayı aldım yardım edebilecek var mı

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
yukardakini php.ini ye c/p yaptıysan hata alırsın, kendi kurduğun versiyonlara göre ayar vericeksiniz

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.